Rochie de mireasă mulată sau cu volum, asta-i întrebarea, mai grea decât cea la care ai spus „Da!”

Alegerea rochiei de mireasă este una dintre cele mai dificile pentru o femeie, deoarece ziua nunții este irepetabilă, iar fotografiile, revăzute peste ani, trebuie să-i reflecte perfecțiunea, în cea mai bună perioadă din viața ei. Tematica, anotimpul și bugetul restrâng plaja opțiunilor, însă cel mai mult cântărește în decizia miresei imaginea pe care și-a creat-o despre ea în rochia albă, cum se vede în reveriile ei și, apoi, cum se potrivește realitatea cu visul. Una mulată, pentru a se simți îmbrățișată de materialul delicat sau o rochie pentru mirese cu accente de regalitate, concepută pentru a avea propria personalitate? Aceasta este întrebarea!

Rochia de mireasă pe corp, o mângâiere ca un preambul al lunii de miere

O femeie extrem de încrezătoare în propriile înzestrări fizice și care acceptă rolul principal în filmul nunții ei ca pe o ocazie de a-și etala senzualitatea va alege, probabil, unul dintre provocatoarele modele de rochii de mireasă tip sirenă. Acestea sunt foarte flatante pentru formele bine conturate, pentru trupurile proporționate și, prin urmare, pentru femeile care își doresc să fie admirate pentru atuurile intens „lucrate' la sală ori cu care, pur și simplu, au fost înzestrate. O asemenea rochie se supune complet liniei corpului până la genunchi, iar apoi se evazează, creând astfel un contrast cu suplețea din partea superioară, evidențiind-o și mai bine, iar pe de altă parte formând un „norișor' pe care mireasa, obligată de designul rochiei la pași mici, pare că plutește.

Există însă multe alte modele de rochii de mireasă mulate, pe care le poți admira și încerca în showroom-uri sau case de mode. Rochiile de mireasă mulate au o simplitate foarte relaxantă, o naturalețe care derivă din lipsa exagerărilor stilistice, fiindcă trupul pe care îl acoperă, de obicei unul frumos proporționat, oferă rochiei tot ce are nevoie pentru a ieși în evidență. Se poate spune că aceste modele intră în categoria rochiilor de mireasă simple, în sensul în care ornamentele sunt substituite de mireasa însăși.

În general vorbim despre rochii destinate nunților de vară, ușoare, lejere și delicate, ca o adiere blândă a unui vânt prea sleit de puteri de căldura soarelui, pentru a deranja purtătoarea cu mai mult decât o mângâiere.

Fi prințesă sau divă, cu o rochie de mireasă expansivă

Poate că ești genul de femeie pentru care rochia miresei este punctul de maximă atracție al unei nuntți, în jurul acesteia gravitând totul, inclusiv ea împrumutându-și strălucirea de la albul imaculat al vaporoasei țesături simbolizând puritatea. În acest caz, o rochie amplă, somptuoasă este ceea ce se recomandă în atelierele de spcialitate, pentru a evidenția nu atuurile fizice, ci dorința ta de a fi tratată ca regina lui, în cea mai specială zi din viața ta.

Te va prinde foarte bine o rochie de mireasă tip prințesă, cu corset și voluminoasă în partea inferioară sau un model empire, fluid, cu aspect regal, având talia ridicată, în timp ce partea de jos se revărsa drept, ca o cascadă. Marele avantaj al acestor rochii este că au asigurată admirația sălii, fiind create pentru a impresiona indiferent cine le îmbracă. Sunt rochii pentru dive, vedete ale propriilor povești, dar și în ochii alesilor lor, care nu vor putea fi ignorate nici dacă s-ar stinge luminile și toată nunta s-ar desfășura pe nevăzute. Prea mult glamour ca să poată fi trecut cu vederea!

Aceste rochii de mireasă expansive se pretează foarte bine la ornamentare și accesorizare, având o mare capacitate de a îngloba bijuterii, aplicații, broderii și orice te-ai putea gândi că îți va oferi un plus de strălucire, pe lânga cea pe care o emani în mod natural. Nu sunt rochii de mireasă simple, ci modele special gândite pentru a epata și a transforma o femeie în atracția principală a evenimentului, fiindcă, desigur, este la fel de important și mirele, este la fel de importantă și uniunea dintre ei, dar adevarul este că nunta este despre ea.

Lasă-te învăluită iîn eleganșa rochiei, convinsă de faptul că, odata îmbrăcată, te va metamorfoza în cea care te-ai imaginat încă de la vârsta la care abia învățai a visa. Dar îți vom spune și că, indiferent că este amplă și expansivă sau mulată, rochia de mireasă va evidenția doar feminitatea și senzualitatea pe care orice femeie le are deja.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial