Rocco Siffredi câștigă un premiu important a orașului Ortona. Iată controversele apărute în urma deciziei primarului Leo Castiglione

Primarul orașului Ortona, Leo Castiglione, a fost atacat de cetățeni și adversari politici, dar și-a întărit alegerea după ce i-a acordat lui Rocco Siffredi un premiu foarte important.

Rocco Siffredi, cel mai faimos actor și producător de filme porno italian din toate timpurile, va primi „Premiul 28 Decembrie”, cea mai importantă distincție a orașului Ortona, unde s-a născut. Primarul, Leo Castiglione, l-a ales ca fiind „un concetățean care a adus prestigiu orașului, făcându-l cunoscut dincolo de granițele naționale”. Și apoi a trebuit să se confrunte cu controversele.

Rocco Tano (acesta este numele real al producătorului) a fost încântat să primească premiul. La microfoanele cotidianului Il Messaggero, el a declarat că victoria sa este „un mesaj foarte frumos, adresat tinerilor: faceți ceea ce v-ați dorit întotdeauna. Faceți-o cu pasiune și fiți tenace, fără să vă fie rușine”.

Controversa din partea cetățenilor și a politicienilor din Ortona nu a întârziat însă să apară. Potrivit unora, Siffredi „nu este un element valoros pentru oraș”, deoarece „cariera sa nu ar fi o laudă, ci un element negativ”.

„S-a făcut o alegere mai mult în stilul unui comitet de partid, primarul nevrând să împărtășească alegerea cu ceilalți consilieri”, spun cei din opoziția consiliului municipal Ortona, potrivit Gazzetta.

Răspunsul primarului a fost ferm: „Acest premiu a fost creat pentru a proiecta orașul nostru la nivel internațional și, cu siguranță, Rocco Tano reprezintă un personaj cunoscut de un public care depășește granițele naționale', mai scrie sursa citată anterior. În acest moment, prezența lui Siffredi pe 28 decembrie pare deci confirmată.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete