Woody Harrelson își prezintă cu mândrie familia: „Am fost incapabil de relații”

Woody Harrelson are una dintre cele mai interesante și versatile cariere cinematografice de la Hollywood. Este un actor excepțional de flexibil, unul dintre puținii care pot trece fără probleme de la comedii scandaloase la drame serioase.

Woody Harrelson este întotdeauna unul dintre cele mai captivante personaje de pe ecran, dar a demonstrat, de asemenea, ce tată și soț minunat poate fi pentru familia sa. Iată câteva dintre cele mai memorabile momente din viața sa privată, plină de suișuri și coborâșuri.

Actorul american Woody Harrelson și-a făcut un renume la Hollywood și a avut, până acum, o carieră de succes. Harrelson a devenit cunoscut în anii 1980 pentru interpretarea barmanului Woody Boyd în comedia Cheers, pentru care a câștigat un premiu Emmy. De-a lungul timpului, Harrelson a interpretat atât roluri de comedie, cât și roluri serioase, iar ulterior s-a impus ca o vedetă de încredere în industria de divertisment.

El adaugă entuziasm oricărui proiect la care participă, indiferent de rol. Performanțele sale remarcabile din Zombieland, The Hunger Games și The People vs. Larry Flynt se numără printre numeroasele sale realizări.

Pe de altă parte, trecutul zbuciumat al lui Harrelson face parte din ceea ce îl definește acum ca actor. A crescut într-un mediu familial complex, luptându-se cu absența tatălui său și dezvoltând o furie care l-a implicat într-o serie de alte probleme.

Actorul a fost rareori sincer cu privire la educația sa, alegând să păstreze această parte a trecutului său privată.

„Am avut multă furie, multă mânie”, a recunoscut Woody Harrelson, potrivit Bright Side.

De asemenea, tatăl său a părăsit familia când el avea doar 7 ani, ceea ce a afectat, fără îndoială, perspectiva actorului asupra vieții.

„Cred că am fost, de asemenea, prea moale. Eram atât de sensibil, atât de vulnerabil”, a spus el.

Pe de altă parte, mama sa, Diana Lou, a fost o constantă în viața sa.

„Simt că ea a avut o mare influență asupra mea și mi-a insuflat multe valori bune”, și-a amintit actorul.

Woody Harrelson, femeia care i-a schimbat viața

Înainte de a-și găsi dragostea adevărată, Harrelson a fost căsătorit cu Nancy Simon, de care a divorțat în 1986. Actorul nu a fost niciodată un mare adept al relațiilor de lungă durată sau al căsătoriilor, preferând să păstreze lucrurile ocazionale.

„Pur și simplu am fost incapabil de relații pe termen lung. Eram cu oricine voia să mă aibă. Apoi mi-am întâlnit soția”, a mărturisit el în timpul unui interviu, mai scrie sursa citată anterior.

Când a întâlnit-o pe Laura Louie, aceasta l-a ajutat să scape de spirala descendentă și l-a transformat dintr-un spirit liber hedonist într-un familist convins. Totul a început în 1987, când Louie a fost angajată ca asistentă personală a lui Harrelson. Înainte de a începe o relație romantică, cei 2 au petrecut 3 ani lucrând împreună și cunoscându-se unul pe celălalt.

„A fost unul dintre acele lucruri pe care nu le voiam să mi le recunosc: Nu am vrut să fiu atras de uimitorul meu asistent”, își amintește actorul.

După cum se povestește, Harrelson și-a mărturisit dragostea pentru Louie și a scris un cântec pentru ea pentru a-i explica sentimentele sale.

„I-am cântat cântecul și, după aceea, mi-a spus: <>”, a precizat el.

Acest lucru a marcat începutul relației lor, care a avut însă o cădere în 2002. Paparazzi l-au surprins pe actor cu alte femei, răspândind vestea infidelității iubitei sale. Louie, însă, a reușit să treacă cu vederea și să meargă mai departe.

„Cum mi-am cerut scuze? Știi, umilința tradițională a texanului. Dar ea m-a iertat și suntem încă împreună”, a spus acesta.

Împreună cu frumoasele lor fiice, Deni, Zoe și Makani, cuplul duce acum o viață foarte simplă și modestă în casa lor de pe insula Maui din Hawaii. Prima și a doua fiică a cuplului s-au născut în 1994 și, respectiv, 1996, înainte de căsătorie. Apoi, în 2006, s-a născut Makani.

Familia a fost întotdeauna foarte discretă în ceea ce privește viața lor, păstrând un profil scăzut. În ciuda acestui fapt, au avut recent o apariție publică pentru a sărbători lansarea filmului „Champions”, în care Harrelson joacă rolul principal.

În cele din urmă, acest incident nu a făcut decât să îi facă să se apropie și mai mult, iar după 18 ani de relație, s-au căsătorit în cele din urmă în 2008. Statutul de familist l-a schimbat ireversibil pe Harrelson, care este acum un om diferit de cel care a fost în trecut.

Înainte, actorul obișnuia să ducă o viață foarte diferită, părând arogant pentru unii oameni.

„Eram sociabil, cineva care se bucura de compania celorlalți. Dar în timpul serialului Cheers, presiunea oamenilor […] a avut un impact destul de negativ. Am trecut printr-o perioadă de aroganță”, a recunoscut el.

După ce și-a găsit soția și și-a întemeiat o familie, a cunoscut genul de dragoste care l-a făcut omul care este astăzi. După cum observă el, inima lui este acum copleșită de dragostea frumoaselor sale doamne.

„Cred că este cel mai bun lucru care există, să fii părinte”, a recunoscut actorul.

În ciuda faptului că a devenit unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, Harrelson a rămas cu picioarele pe pământ datorită devotamentului familiei sale, care l-a schimbat în bine.

„Din fericire, această viață și familia mea – soția și fiicele mele, m-au iubit și m-au transformat într-o ființă umană mai bună”, susține vedeta, mai scrie sursa citată anterior.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete