Robert Moscalu, eliminat de la Survivor România 2023. A izbucnit în lacrimi: „Îmi doream să rămân în concurs”

Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor România 2023 după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Ștefania Stănilă a fost salvată.

„Concurentul eliminat de la Survivor România 2023 e Robert', a declarat prezentatorul Daniel Pavel în ediția din seara aceasta a emisiunii de la Pro TV.

Auzind aceste cuvinte, Ștefania Stănilă a răsuflat ușurată, căci și ea era în pericol de eliminare, în timp ce Robert Moscalu a izbucnit în lacrimi. „Îmi doream să rămân în concurs. Tot nu am cuvinte. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile.. O să îmi fie dor de Survivor România', a spus el.

„A fost un vis care s-a îndeplinit. După aceea, pe parcursul concursului, s-a dezvoltat acest vis, ca să zic așa. Nu îmi vină să cred că a putut să își pună amprenta atât de mult pe mine acest concurs, am zis că eu nu o să mă schimb. (…) Am văzut alte perspective, am văzut că acest corect al meu nu e și corectul altuia. (…)

robert-moscalu-eliminat-survivor-2023-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

După prima săptămână am zis că e lux și opulență să stau două săptămâni. Dar am ajuns până în ultimii opt', a mai declarat el.

După ce și-a luat rămas bun de la foștii colegi, Robert Moscalu a îmbrățișat-o pe Andreea Moromete, care s-a arătat afectată de decizia telespectatorilor. Aceasta a avut o criză uriașă de plâns și de nervi și a țipat de față cu toată lumea, scrie protv.ro. „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?', a spus ea.

Dan Ursa, Andreea Moromete, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Ștefania Stănilă sunt concurenții care au rămas în concurs.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete