Cum arată după 24 de ani Fernando Carrillo, actorul din „Rosalinda”? Este de nerecunoscut

Printre numeroasele telenovele mexicane care vor rămâne pentru totdeauna întipărite în memoria și în inimile publicului se numără, fără îndoială, Rosalinda.

Producția Televisa, cu premiera în 1999, a captivat prin experiențele frumoasei vânzătoare de flori Rosalinda Perez și prin povestea ei de dragoste cu Fernando Jose Altamirano.

În film, protagonistul cântă la pian într-un bar în care frumoasa domnișoară își vinde florile. Cei doi se îndrăgostesc în urma unei întâlniri întâmplătoare și în curând încep o relație.

Cu toate acestea, Fernando nu a fost sincer când s-a prezentat Rosalindei. Deși i-a spus că provine dintr-un mediu umil și că trăiește din munca sa de la bar, adevărul este altul. Nobilul și chipeșul pianist provine de fapt dintr-o familie bogată și înstărită. În plus, viața lui este legată de cea a Rosalindei mai mult decât știe el, din cauza unor evenimente necunoscute lui.

Pe parcursul poveștii, răufăcătorii malefici, intrigile constante, nenumăratele minciuni și evenimentele din trecut pun la încercare dragostea autentică care există între Rosalinda și Fernando Jose.

Cu toate acestea, după ce trec prin numeroase greutăți de-a lungul telenovelei conduse de Thalia, cei doi reușesc să învingă tot răul care stă în calea relației lor și sunt fericiți până la adânci bătrâneți.

În spatele eroului galant din această telenovelă s-a aflat îndrăgitul venezuelean Fernando Carrillo. La acea vreme, actorul era deja o figură cunoscută în lumea actorilor din America Latină.

De atunci, au trecut mai bine de două decenii și multe s-au schimbat în viața sa.

Cum arată în prezent actorul din „Rosalinda'?

Astăzi, Carrillo are 56 de ani, arată destul de schimbat, dar nu mai puțin atrăgător, cu un aspect diferit, și s-a retras din actorie. După prestația sa extraordinară din Rosalinda, actorul a continuat să își extindă cariera de actor în televiziune, film și teatru până la despărțirea de scenă.

Pe micul ecran, de la ultima dată când l-a interpretat pe Fernando și până la retragere, cunoscutul actor a jucat în cinci proiecte, făcând pauze lungi între fiecare dintre ele.

Siempre te amaré (2000), Ponderosa (2001-2002) Soy tu fan (2010), Divina, está en tu corazón (2017) și Sin miedo a la verdad (2018) sunt producțiile în care a lucrat, scrie Nueva Mujer.

Pe de altă parte, în cinematografie, celebrul actor cu aproape 700 de mii de urmăritori pe Instagram a avut o carieră mult mai constantă decât pe micul ecran în ultimii 23 de ani.

În total, de la debutul său pe marele ecran, în 2004, și până la despărțirea sa, interpretul a jucat în 16 producții cinematografice, incluzând lungmetraje și scurtmetraje, fără întrerupere.

În 2020, Fernando José Altamirano din Rosalinda și-a anunțat retragerea și s-a dedicat antreprenoriatului, investind în sectorul hotelier din Riviera Maya și în alte afaceri.

Cum arată după 24 de ani Fernando Carrillo, actorul din „Rosalinda'? Este de nerecunoscutSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

În ceea ce privește viața personală, Fernando Carrillo este foarte îndrăgostit de soția sa, ilustratoarea și femeia de afaceri Maria Gabriela Rodriguez, cu care s-a căsătorit în 2021.

Împreună cu partenera sa, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, are un bebeluș de un an, pe nume Milo. De asemenea, este tatăl unui alt fiu din relația sa cu Margiolis Ramos.

În prezent, actorul și familia sa locuiesc în țara sa natală, unde filmează, de asemenea, reality show-ul independent de familie Dos Carrillos y medio pentru platforma YouTube.

Cuplul are, de asemenea, mai multe proiecte comune, cum ar fi podcastul Amor sin edad.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete