Ringier Foundation România și Libertatea lansează campania umanitară ”Alături de copiii ucraineni”. O donație cât de mică poate salva o viață!

Începând de marți, 8 martie 2022, Ringier Foundation Romania și Libertatea, se alătură efortului global și lansează în sprijinul poporului ucrainean campania umanitară 'Alături de copiii din Ucraina'. Sute de mii de oameni fug din calea bombelor, a tancurilor și a gloanțelor ucigașe lansate de invadatorii ruși. Aproape 120 de mii de refugiați au intrat până acum în România. Au rămas aici peste 47 de mii, dintre care 18 mii sunt copii, printre care chiar și bebeluși, oameni care au mare nevoie de ajutor!

Donații la SMS 8826 cu textul „COPII UCRAINA'

Cu ajutorul vostru, al prietenilor fundației, cei care ne-ați fost mereu aproape, ca-ntr-o familie, sperăm să reușim să alinăm din suferința refugiaților care au găsit adăpost în România. Zeci de mii de persoane, cele mai multe femei și copii, au nevoie de noi toți pentru a trece mai ușor peste nenorocirea care s-a abătut asupra lor.

Donațiile cu textul „COPII UCRAINA' se pot face începând de marți, 8 martie 2022, la SMS 8826 – număr unic obținut în regim de urgență de Ringier Foundation Romania. Sumele obținute de la donatori în cadrul acestei campanii umanitare, la care se va adăuga și o contribuție a fundației, vor fi folosite pentru achiziționarea de medicamente de primă necesitate, dezinfectanți, alimente, apă, produse de igienă, pături și lenjerii. Produsele vor ajunge la beneficiari prin voluntarii fundației sau prin intermediul unor ONG-uri partenere.

Povesțile celor care fug din calea tancurilor, dramele acestor oameni, vor ajunge la dumneavoastră prin intermediul publicației Libertatea, parte a trustului Ringier, pe site și în varianta print.

Împreună putem să le oferim acestor oameni o viață mai bună!

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.

Se pot face donații și în conturile Ringier Foundation Romania.

Cei care doresc să fie parte a acestei campanii umanitare lansată de Ringier Foundation România pot dona și în următoarele conturi ce aparțin fundației:

  • RO98 BACX 0000 0012 7457 7001 – RON
  • R002 RZBR 0000 0600 1552 6177 – EUR

Text: Cristian Burcioiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro