A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii mai 2018

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii mai 2018
Uncategorized

Este luna pomilor înfloriți și a cireșelor ce ne întorc într-o clipă cu gândul la trecuta copilărie. 

Protagonista de pe coperta de mai este o mămică de cinci stele. Este o frumoasă cititoare a revistei noastre, care și-a construit o temelie solidă de viață profesională cu ajutorul unui blog aflat acum în topul preferințelor la categoria parenting și lifestyle. Vrei sa-i calci pe urme? Citește interviul Elei Crăciun, în exclusivitate oferit revistei Avantaje, și vezi care sunt pașii pe care trebuie să-i urmerzi și care sunt capcanele pe care le vei întâlni în drum.

Dosarul special este dedicat GALEI FEMEIA ANULUI. Cele mai remarcabile femei ale momentului au fost descoperite de revista noastră și premiate în cadrul unei gale extraordinare într-un cadru fabulos. Află care sunt cele nouă câștigătoare și cine a obținut MARELE TROFEU FEMEIA ANULUI pentru prima dată în istoria Galei.

Editorialul de modă semnat de stilistul Alexandra Calafeteanu este marea surpriză a acestei ediții: moda și stil la Londra și nu oriunde, ci pe aleile palatului Kensington acolo unde își plimbă ducesa Kate cei trei micuți.

Armonia feței noastre se sprijină pe ce credeți? Pe forma sprâncenelor. Află tot ce trebuie să știi de la beauty editorul Dana Panghe, tot ea te pune la curent cu noile apariții pe piața cosmeticelor performante și eficiente.

Interviul cu naistul Nicolae Voiculeț este una dintre cele mai înălțătoare lecții de viață. Cunoscut, apreciat și adulat pe marile scene ale lumii Nicolae Voiculeț se destăinuie: eu nu l-am văzut pe tata niciodată stând degeaba….

Citește cu atenție, cu sfială și cu răbdare numărul de mai al revistei Avantaje. Este despre tine. O să vezi…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania