A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii ianuarie 2017

cover-avantaje-ianuarie
Uncategorized

cover-avantaje-ianuarie

În ediţia de ianuarie, revista Avantaje îţi oferă idei pentru ultimele pregătiri de Sărbători: zeci de reţete pentru meniul festiv de Revelion, decorațiuni pentru casă și trucuri de împachetat cadouri, ţinute de petrecere, remedii pentru diverse probleme de sănătate specifice sezonului, dar şi pentru stresul care de multe ori însoţeşte alergătura din această perioadă.

În această lună, protagonista copertei este Ilinca Vasile, 31 de ani, psiholog și instructor de fitness, consilier pe probleme de nutriție. O combinație inedită pentru un look fabulos și o minte echilibrată. Ea demonstrează că important e să fii sănătoasă, nu doar să arăți bine pentru ceva sau cineva și că rezultate spectaculoase de remodelare corporală se obțin doar atunci când mintea lucrează împreună cu organismul.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

Recunoaștere mondială pentru o doctoriță din România – medicul ORL Mădălina Georgescu a pus la punct un dispozitiv performant de testare a echilibrului. Dispozitivul a fot creat împreuna cu o echipă de studenți IT din Politehnica București și este o premieră mondială în medicină, premiată cu aur de Microsoft la finală din 2016.

Luminița Daniela Saviuc este o tânără autoare din Suceava care a cucerit lumea rețelelor sociale printr-un articol motivațional care e rezultatul propriei experiențe de dezvoltare personală. Ea și-a transformat rănile unei copilării dureroase în înțelepciune, scriind articolul „15 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit', care a fost distribuit de peste 1,2 milioane de utilizatori de Facebook şi a devenit cea mai citită postare din toate timpurile.

Cea mai frumoasă poveste de Crăciun a acestei ediții e cea a unui vis devenit realitate. O mică și foarte talentată balerină, orfană din naștere, își găsește locul în noua ei familie, după succesul spectacolului „Parsifal', a cărei imagine este. Micuţa Natalia, o frumoasă și foarte talentată fetiță orfană din prima ei zi de viaţă, a găsit puterea de a-şi urma pasiunea pentru balet, a devenit starul operei „Parsifal' a lui Wagner şi şi-a împlinit visul de a găsi iubirea unei familii.

Femeia anului 2016

Și anul acesta, cu ajutorul cititoarelor și al userilor din comunitatea Avantaje, ne propunem să aducem în lumina reflectoarelor femei obișnuite cu povești neobișnuite, eroine anonime care, prin inițiativele lor, transformă lumea în care trăim într-o lume mai bună. Te invităm să intri pe www.avantaje.ro, pe platforma special creată, și să propui femei din viața ta care se remarcă prin excelență în profesia lor sau care fac voluntariat pentru comunitatea în care trăiesc.

Next Cover

Află care sunt finalistele castingului de copertă organizat de Avantaje și Plaza România. Mai multe fotografii și un reportaj de atmosferă îți vor demonstra că toate femeile sunt frumoase dacă au coafura potrivită, machiajul care să le pună în valoare, vestimentația care să evidențieze cele mai frumoase părți ale corpului și luminile corecte folosite de un fotograf profesionist!

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor