A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii februarie 2017

Avantaje februarie
Uncategorized

Cover AVA feb 10,99lei

În ediţia de februarie, citește în revista Avantaje articolele dedicate Zilelor Îndrăgostiților. Te invităm să celebrezi cele două sărbători ale iubirii care încălzesc atmosfera zgribulită a lui februarie. Cu idei de cadouri pentru îndrăgostiți, meniuri de savurat în cuplu, șampanie, trucuri care reinventează amorul conjugal și destinații de turism pentru shopping intensiv, că doar e sezonul reducerilor!

Campania „Și tu poți fi pe copertă!' și-a desemnat câștigătoarea! Evenimentul Next Cover Avantaje, organizat de Avantaje împreună cu Plaza România, a adunat zeci de femei care au beneficiat de o transformare de stil (machiaj, coafură, stilism vestimentar, ședință foto). Din cele 6 finaliste prezentate în ediția de ianuarie, am ales câștigătoarea. Noua protagonistă a revistei Avantaje este Natalia Berezovskaia Roman, 30 de ani, de profesie arhitectă. Ea a venit la studii din Basarabia, s-a căsătorit, și împreună cu soțul ei a pus bazele unei afaceri de familie în domeniul decorațiunilor interioare. Au împreună o fetiță de un an și planuri de a-și mări afacerea și familia.

Află de la specialiști care sunt semnalale de alarmă pe care organismul le transmite în timpul iernii, de ce sunt necesare suplimentele cu vitamina D în sezonul rece și cum te ajută gimnastica intimă.

Interviuri cu două actrițe în vogă:

Ada Condeescu, laureata trofeului 'Femeia anului' 2011, ca ambasador al artei românești peste hotare, despre cele mai recente roluri din teatru și film, dar și despre debutul ca fotograf

Delia Nartea, actriță la Teatrul de Comedie, despre schimbările din viața personală

Rubrica de reportaje aduce în prim plan câteva 'eroine anonime':

* o pictoriță de numai 10 ani, Irina Maria Aldea, considerată 'a doua micuța Picasso', îi uimește pe toți cu talentul său de pictoriță și poetă, în ciuda unei boli pe cât de rare pe atât de grave: trombofilie cu trei mutații;

* o doctoriță stomatolog, Stela Adam, care a lucrat ani de zile pe frontul din Afganistan, a devenit una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de modă din România.

Femeia anului 2016

Intra pe https://goo.gl/Yzgiyx si voteaza Femeia Anului 2016! Propunerile au fost facute de catre cititoarele Avantaje. Au fost alese femei care prin pasiune si tenacitate, reusesc sa-i inspire pe ceilalti si sa ajute semenii aflati la nevoie!

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor