A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii august

În ediţia de august, revista Avantaje îţi prezintă cei mai cool tătici din blogosferă. Tineri, frumoși, deștepți, cu o carieră în ascensiune, 100% devotați copiilor lor și care nu au nici o reținere în a se arăta mândri de odraslele și de priceperea lor în ale parentingului modern. Robert Diaconeasa, Cristian Manafu și Dan Cruceru vorbesc despre felul în care atitudinea lor schimbă mentalități învechite despre ce înseamnă să fii un tată bun în ziua de azi.

coperta Avantaje august 2016

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

  • Cristina Venedict, 34 ani, o mămică artist-fotograf, din Botoșani, a câștigat premiul național al celei mai mari competiții de fotografie din lume, lucrarea ei fiind desemnată cea mai bună fotografie a unui artist român.
  • Ionica Munteanu, frumoasa portăriță de aur a naționalei de handbal, vorbește în exclusivitate despre povestea ei de viață. E istoria unei orfane care, prin forțe proprii și în ciuda faptului că e una dintre cele mai scunde portărițe din lume, face performanță de aproape un sfert de secol. Acum își dorește o medalie la JO de la Rio.
  • Daniela Bololoi e o mamă curajoasă care a reușit să ajute sute de copii și părinți aflați în dificultate, creând Asociația 'Help Autism', primul centru din România de diagnostic precoce și intervenție timpurie în autism.

Campania 'Și tu poți fi pe copertă!'

În această lună, protagonista copertei este Laura G. Tatoli, vizionarul manager al 'Castelului din inima orașului', una dintre cele mai în vogă locații din București, și o mamă înțeleaptă pentru fiul ei, Denis.

Laura este una dintre multele femei antreprenor care au apărut pe coperta revistei, femei preocupate să mențină echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Afli poveşti reale, de succes, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news