A apărut revista Avantaje, ediția lunii SEPTEMBRIE 2019

A apărut revista Avantaje, ediția lunii SEPTEMBRIE 2019
Uncategorized

Pe coperta ediției lunii septembrie a revistei Avantaje: Miruna Gheordunescu. O femeie frumoasă și ambițioasă, absolventă a uneia dintre cele mai prestigioase universități de economie din lume – Luigi Bocconi -, fost model la Milano, actualmente antreprenor de succes în România, cea care a adus în țară noi concepte în sectorul de food and beverage: înghețata de cafea care se bea sau gelato vegan.

Tot de succes este și tânărul artist urban Andrei Bîrleanu, cel care îmblânzește metalul și îl supune mâinilor sale, transformându-l în obiecte de artă. Îi vei descoperi pasiunea și ascensiunea într-un reportaj realizat chiar în atelierul său, acolo unde lucrează și visează.

În aceste vremuri în care, iată, suntem contemporani cu spaima și ororile minților și sufletelor bolnave, Dosarul lunii septembrie îi readuce în atenție pe cei mai odioși criminali pe care i-a avut România: Râmaru, Vera Renczi, Terente, Eugen Grigore sau Roxana Călin.

Și pentru că dincolo de urâțenia lumii stă frumusețea ei, delectează-te cu interviul acordat revistei noastre de acad. dr. Ovidiu Bojor, o adevărată somitate în domeniul fitoterapiei. Vei afla de la domnia sa care sunt ingredientele pentru o viață lungă și sănătoasă, dintre care cel dintâi este Iubirea. Și cât de puternică este ea, atât de puternică încât și plantele o simt atunci când le-o transmitem. Taine, energii și puteri miraculoase nu au doar plantele ci și pietrele semiprețioase. Citește în paginile revistei despre cristaloterapie, una dintre cele mai cunoscute forme de tratament care poate restabili echilibrul atunci când organismul uman și-l pierde. Un subiect despre care se știu puține lucruri – dar despre care noi vă aducem mai multe informații – este estetica genitală. Află din interviul cu chirurgul Iancu Morad pentru ce tip de operații a crescut interesul femeilor și descoperă cum sunt realizate acestea.

Te chinuie astenia de toamnă, durerile de cap sau migremele? află care pot fi cauzele acestor neplăceri și cum poți face… pace cu ele. Și pentru că, în ciuda asteniei, toamna rămâne cel mai fumos anotimp pentru călătorii, vei găsi în rubrica de Turism a revistei unde în Europa se află cele mai frumoase castele și lacuri ce merită vizitate măcar o dată în viață.

În luna septembrie, revista Avantaje este din nou alături de tine, de preocupările, pasiunile și curiozitățile tale, în încercarea de a ți le satisface. Dacă nu pe toate, măcar o parte din ele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor