A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii ianuarie 2020

Uncategorized

Un Nou An și un nou început. Pentru noi o continuare a unei tradiții, aceea de a vă oferi cele mai frumoase povești cu și despre femei fabuloase, femei care și-au găsit rostul și sensul existenței. Femei puternice dar și sensibile. Ca tine, cititoarea revistei Avantaje. Luna aceasta coperta ți-o aduce în casă pe Elena Prodan, o femeie care a ales drumul carierei în Comunicare, în ciuda dislexiei pe care și-a descoperit-o. Dar pe care și-a corectat-o cu o ambiție absolut uimitoare. O femeie care a condus Departamentele de comunicare a două mari televiziuni, câte patru ani fiecare. Impecabil!

Despre destine și ce ne este scris în stele, despre planete retrograde și așezări favorabile ale constelațiilor, despre anul agitat din punct de vedere astral care este 2020. Un interviu cu celebra astroloagă Camelia Pătrășcanu, predicțiile ei pentru noul an, horoscopul karmic, alchimic și vârstele cruciale ale lui 2020. Un Dosar Avantaje de păstrat și cercetat timp de 12 luni.

Ediția de ianuarie aduce o serie de interviuri tulburătoare, cu vedete și personalități din domenii diferite: scriitoarea catalană Care Santos – scriitoarea momentului, una dintre cele mai bine vândute -, Andreea Raicu și medicul Ina Petrescu de la Centrul Integrat de Diagnostic și Tratament al Sânului. De asemenea, la rubrica permanentă Avantajele vieții îl veți întâlni pe carismaticul Victor Slav, care a răspuns unor întrebări mai mult sau mai puțin comode.

Pentru că știm deja că vă plac reportajele noastre, pentru luna ianuarie am ales să vă oferim unul în centrul căruia se află o femeie excepțională, cu o muncă la fel de excepțională, dar cu o modestie ieșită din comun: medicul Diana Cimpoeșu, şef al Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sfântul Spiridon' din Iaşi şi coordonator al SMURD Iaşi. O femeie care a făcut posibilă existența SMURD în regiunea Moldovei, care a avut paarte de două accidente în misiuni dar care continuă să urce în elicopter atunci când are de salvat o viață.

Și pentru că luna ianuarie este cea în care noi, femeile, tragem… ponoasele meselor îmbelșugate din perioada sărbătorilor, află cum au slăbit cititoarele noastre, care sunt beneficiile pe care ți le poate aduce consumul de cafea verde, ce cărți mai poți citi cât mai ai timp de relaxare și la ce spectacole mai poți merge. Începe anul cu noi și în 2020 vei avea numai Avantaje. Pe toate planurile!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro