A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii decembrie 2019

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii decembrie 2019
Uncategorized

În luna în care sărbătorim Ziua Națională, alegerea Alinei Isakovic pentru coperta revistei Avantaje este cu siguranță cea mai potrivită. Pentru că Alina nu este nimeni alta decât cea care, de opt ani, de când a creat IIANA – proiectul ei de suflet -, a adus un plus de valoare în societatea românească.

IIANA înseamnă colecții unicat de produse moderne, inspirate din portul popular românesc și realizate cu materiale de calitate premium, tipare și finisaje migăloase. În termeni de valori, poate mai important decât orice, IIANA înseamnă, în opinia Alinei, să știi să te pui în valoare prin ceea ce ai tu autentic.

Și dacă tot ne referim la femei fabuloase, una dintre ele este și Ioana Nicolaie, soția scriitorului Mircea Cărtărescu, scriitoare și ea, desigur. Vă propunem să o descoperiți (dacă nu ați făcut-o deja, prin cărțile ei!) într-un interviu plin de sinceritate și emoție despre cărți, familie, oameni și omenie.

Despre viața aglomerată a unui om obișnuit în esența sa, dar atât de uimitor de spectaculos ca și scriitor. Spectaculoase și emoționante sunt și poveștile împâslite ale Betinei Blaha, protagonista unuia dintre reportajele pe care vi le oferim luna aceasta. O tânără cu un meșteșug mai puțin cunoscut, poate, care a părăsit o carieră în marketing pentru pasiunea pe care și-a descoperit-o la un moment dat. Și în care excelează.

Dosarul lunii decembrie găzduiește o temă incitantă, plină de mister și de intrigi, în centrul căreia se află amantele celebre ale istoriei. Mata Hari și Mița Biciclista, Madame de Pompadour și Zaraza, Cora Pearl și Elena Lupescu, Lucrezia Borgia și Vera Davîdova, Celia Sanchez și Eva Braun. Povești fascinante care nu sunt chiar povești…

Și pentru că luna decembrie este lună de sărbătoare, află de ce nu trebuie să fie o tragedie pentru tine dacă ești singură de Crăciun sau de Anul Nou și cum să reziști nopților lungi de petrecere 'cocoțată' în pantofi cu toc.

Dacă noaptea de Revelion este pentru noi una a distracției, află că pentru practicantele magiei albe, o dată la șapte ani noaptea aceasta devine singura când ele îşi pot răscumpăra puterea cu care s-au născut. Un reportaj tulburător al reporterului care a avut privilegiul de a fi martor al unui ritual inaccesibil străinilor.

Dar să ne întoarcem la bucuria de a păși într-un an nou, să descoperim cum putem străluci în cea mai lungă noapte dar și unde o putem petrece la temperaturi de peste 25 de grade Celsius, cum să alegem un parfum pe care să îl facem cadou cuiva drag și cum să ne păstrăm cât de cât greutatea în această perioadă a marilor și interminabilelor festinuri. Revista Avantaje îți urează, cu toată dragostea, ție, cititoarea de fiecare zi și fiecare lună, „Sărbatori fericite!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania