Revista Avantaje și-a desemnat câștigătoarele celei de-a XVIII-a ediții a premiilor Femeia Anului

Revista Avantaje, în parteneriat cu AVON Cosmetics România şi Le Chateau,  a desemnat câştigătoarele celei de-a optsprezecea ediţii a premiilor Femeia Anului.

gala premiilor femeie anului 2015

Gala premiilor Femeia Anului 2015, organizată de revista Avantaje în parteneriat cu AVON Cosmetics Romania şi Le Chateau, a desemnat câştigătoarele celei de-a XVIII- a ediţii.

În acest an, tema centrală a Galei a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare, atrăgând atenția asupra comunității pe care o reprezintă și reușind să transforme obișnuitul în remarcabil.

Printre laureate, s-au numărat, deopotrivă, celebrități implicate în activități caritabile, dar și eroine anonime care fac voluntariat pentru comunitatea în care trăiesc. Și vedetele premiate, și femeile obișnuite cu povești neobișnuite au aceeași motivație: își transformă încercările și suferințele personale într-o şansă de a face ceva bun pentru cei care trec prin experienţe similare. Despre astfel de femei scrie Revista Avantaje de peste 20 de  ani. Le prețuim, le aducem recunoaştere, le premiem, le onorăm. Ele fac România mai suportabilă şi chiar frumoasă.

La această ediție s-au înmânat 8 premii de excelenţă, la 8 categorii, și un premiu special pentru întreaga activitate. Revista Avantaje si compania Avon Cosmetics Romania au acordat titlul Femeia Anului 2015 pentru următoarele categorii: Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului, Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Românești peste Hotare, Implicare și Responsabilitate Socială, Excelență în Jurnalism Social, Inițiativă în Sprijinul Semenilor, Antreprenoriat la Feminin, Proiecte de Advocacy și Prevenirea Violenței asupra Femeilor. Pentru fiecare dintre aceste categorii, cititorii si publicul din comunitatea on-line au votat câte una dintre cele trei nominalizate selectate din lista de propuneri.

Cele 8 premii de excelenţă ale acestei ediţii sunt:

 

Melania Medeleanu, premiul Femeia Anului 2015, categoria Excelenta in Jurnalism SocialSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 18

Excelență în Jurnalismul Social – Melania Medeleanu, pentru constanța, pasiunea și tenacitatea cu care se implică în lucrul cu micii pacienți din tabăra pentru copii cu afecțiuni oncologice MagiCAMP și pentru implicarea în fundația Motivation și Fundația Principesa Margareta a României în calitate de advisory council.

Trofeu înmânat de Iuliana Tudor, vedeta TVR 1, prezentatoarea emisiunii 'O dată-n viață'

Ambasador al Artei Românești peste Hotare – regizoarea și scriitoarea Chris Simion, pentru tenacitatea cu care promovează imaginea pozitivă a României în lume, prin mișcarea independentă de teatru pe care o susține cu încăpățânare și dăruire de peste 16 ani și pentru excelența în regizoratul de avangardă, care a devenit brandul Comapaniei de teatru DAYA, cu care a cucerit numeroase premii la festivaluri de de teatru internaționale.

Trofeu înmânat de exploratoarea Uca Marinescu.

Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii – Aurora Martin, pentru inspiraţia, dedicaţia și devotamentul cu care se implică în activitatea de combatere a tuturor formelor de discriminare și violență îndreptată asupra femeilor în domeniul egalității de șanse.

Trofeu înmânat de Livia Dilă.

Responsabilitate și Implicare Socială –Diana Șucu, pentru coordonarea activității Fundației Mobexpert, care oferă pro bono sprijin financiar copiilor cu nevoi speciale de educație și acces la tratamente medicale inovatoare persoanelor nevoiașe,

Trofeu înmânat de Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor PRO TV și ambasadoarea Hope and Homes for Children România.

Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului  –  Alina Vasea (Asociaţia Dăruieşte Aripi din Constanța), pentru voluntariatul medical pe care îl face în cadrul Asociației Dăruiește Aripi, dedicat copiilor bolnavi de cancer din Constanța și pentru activitatea de strângere de fonduri pentru crearea Centrului Medical de Zi Focus, dedicat copiilor cu boli onco-hematologice și reumatologice din sud-estul României, singurul de acest gen din țară.

Trofeu înmânat de Dana Deac.

Inițiativă în Sprijinul Semenilor – Cosmina Grigore , pentru inspirația pe care o aduce în calitate de supraviețuitoare a unui cancer de sân și pentru implicarea în activitarea de promovare a drepturilor pacientelor cu cancer mamar.

A înmânat trofeul Bianca Brad.

Antreprenoriat la feminin – Cristina Chiriac, președinta Asociației Naționale a Antreprenorilor, pentru activitatea de promovare și încurajare a antreprenoriatului din România, pentru activitatea caritabilă în cadrul a numeroase fundații, dar și pentru încurajarea egalității de șanse și susținerea valorilor românești.

Trofeu înmânat de Liana Stanciu.

Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor – Simona Voicescu, președinta Asociației Necuvinte, pentru profesionalismul și eficiența cu care se implică în activitatea de limitare și prevenire a violenței domestice, pentru succesul istoric al promulgării legii prin care ordinul de protecție a victimelor se emite în 72 de ore, și pentru crearea unui sistem eficient prin care acordă ajutor în regim de urgență victimelor.
Trofeu acordat de Stela Toderașcu, AVON Cosmetics Romania.

PREMIUL PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE

Pentru ca Avantaje a împlinit 20 de ani, redacția revistei a acordat un premiu special, pentru întreaga activitate, unei jurnaliste care se regaseste în valorile promovate de Avantaje: constanță, longevitate, spirit civic, compasiune și implicare în viața comunității – Teo Trandafir, de la Kanal D.

Evenimentul a fost prezentat pro bono de jurnalista  Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii 'Vreau să fiu sănătos', de la TVR1.

Momentul artistic a fost susținut, tot pro-bono, de artista Lavinia Răducanu (Duo Muzicaș).

Evenimentul a inclus și o prezentare de modă Sense by Andreea Tincu, cu fotomodele femei obișnuite care au fost protagonistele copertelor Avantaje.

AVON Cosmetics Romania a acordat în cadrul Galei şi două premii speciale pentru femei obişnuite din echipa de 120.000 de Reprezentanti AVON care prin voluntariat in sprijinul femeilor au schimbat în bine comunitatea. Acestea au fost acordate doamnelor Mariana Pirna şi Mari Stoica.

Evenimentul a fost posibil cu sprijinul partenerilor: gazdă și suport tehnic – Le Chateau; makeup – Roxana Minea, make-up artist AVON; hairstyling – Topline; buchete flori – Flori Vesele; realizator trofee – Mariana Pachis; fashion designeri – Andreea Tincu pentru Sense, Maria Lucia Hohan și Mihaela Pângulescu; furnizori de bauturi – Fresh Corner, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești; candy bar – Miss Baker

Imagini de la evenimentul Femeia Anului 2015, în materialul video de mai jos

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din