Gala premiilor Femeia Anului 2015. Cine sunt câștigătoarele

Unul dintre cele mai longevive evenimente de pe piața media din România, Gala Premiilor Femeia Anului, organizată de revista Avantaje, promovează, an de an, valorile autentice.

Ca în fiecare an, evenimentul aduce în lumina reflectoarelor femei obișnuite cu povești neobișnuite, eroine anonime care prin inițiativele lor fac din lumea în care trăim o lume mai bună.

A venit momentul să aflăm cine sunt câștigătoarele titlului Femeia Anului 2015:

La categoria Excelență în Jurnalismul Social, nominalizatele sunt Melania Medeleanu (Prima TV), co-fondator al MagiCAMP – tabăra pentru copii cu afecțiuni oncologice, Simona Pătruleasa (Kanal D), ambasador al campaniei „Telefonul Vârstnicului', și Irina Mohora (TVR), inițiatoarea campaniei de prevenire a cerșetoriei „Sandwich-ul de la miezul nopții', prin Asociația Zâmbetul Îngerilor.

 

 

Melania Medeleanu, premiul Femeia Anului 2015, categoria Excelenta in Jurnalism Social

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Excelență în Jurnalismul Social îi revine Melaniei Medeleanu.

 

La categoria Inițiativă în Sprijinul Semenilor, nominalizatele sunt: Cosmina Grigore, supraviețuitoare a cancerului de sân, patient coach în proiectul Lasă cancerul să te vindece', adresat pacienților cu cancer și celor care vor sa prevină această boală, Adriana Elena Borună, coordonator al proiectelor de accesibilizare ale Bibliotecii Naţionale pentru nevăzătorii din România, și Maria Holtzhauser, inițiatoare a multor acțiuni de binefacere pentru copiii nevoiași.

Cosmina Grigore, premiul Femeia Anului 2015, categoria Initiativa in sprijinul semenilor

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Inițiativă în Sprijinul Semenilor îi revine Cosminei Grigore.

 

La categoria Ambasador al Artei Românești peste Hotare,nominalizatele sunt: scriitoarea Nora Iuga, regizoarea Chris Simion, fondatoarea companiei de teatru DAYA și a teatrului de avangardă în România, și scenarista Saviana Stănescu, cunoscută mai ales în Statele Unite ale Americii.

Chris Simion, premiul Femeia Anului 2015, categoria Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Ambasador al Artei Românești peste Hotare îi revine regizoarei Chris Simion.

 

La categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului, nominalizatele sunt: Milena Prună (Cluj) președintele Asociației Autism Transilvania, Viorica Pârvan (Târgoviște),  mama adoptivă a doi copii cu dizabilități, și Alina Vasea (Constanța), președinta Asociației Dăruiește Aripi, pentru proiecte caritabile în domeniul medical, în cadrul Spitalului Județean din Constanța.

Alina Vasea, premiul Femeia Anului 2015, categoria Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului îi revine Alinei Vasea.

 

La categoria Responsabilitate și Implicare Socială, nominalizatele sunt: Diana Șucu, președinta Fundației Mobexpert, pentru activitatea caritabilă, Sandra Pralong, Consilier de Stat în Administrația Prezidențială, unde se ocupă de relația cu românii de peste granițe, și prințesa Marina Sturdza, preşedintele onorific a numeroase asociaţii caritabile internaţionale şi naţionale („Hope and Homes for Children', Hospice – Casa Speranţei).

Diana Sucu, premiul Femeia Anului 2015, categoria Implicare si responsabilitate sociala

Titlul Femeia Anului 2015 La categoria Responsabilitate și Implicare Socială ii revine Dianei Șucu.

 

La categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii, nominalizatele sunt: Ana Măiță, de la Asociația Mame pentru mame și fondatoarea Asociației SAMAS, prima Rețea de Educație Perinatală din România,Aurora Martin, de la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între femei și bărbați, și Daniela Drăghici, specialistă și formatoare în advocacy și militantism pentru schimbarea politicilor publice.

Aurora Martin, premiul Femeia Anului 2015, categoria Promovarea si apararea drepturilor femeii

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii îi revine Aurorei Martin.

 

La categoria Antreprenoriat  la feminin, nominalizatele sunt: Mihaela Nora Proicea, directoarea celei mai mari clinici de ortopedie și vertebrologie din Sud-Estul Europei, Bio Ortoclinic, Irina Sorescu, inițiatoarea MamaPan, un proiect de antreprenoriat social dedicat mamelor aflate în situații vulnerabile, și Cristina Chiriac, președinta Asociației Naționale a Antreprenorilor și inițiatoarea campaniei Flori de ie'.

Cristina Chiriac, premiul Femeia Anului 2015, categoria Antreprenoriat la feminin

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Antreprenoriat  la feminin îi revine Cristinei Chiriac.

 

La categoria Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor, nominalizatele sunt: Simona Voicescu, președinta Asociației Necuvinte, pentru promulgarea legii prin care ordinul de protecție a victimelor se emite în 72 de ore,  Mirela Oprea, de la World Vision International, și Monica Boseff, directoarea Fundaţiei Ușa Deschisă, care ocrotește victimele traficului de ființe umane.

Simona Voicescu, premiul Femeia Anului 2015, categoria Advocacy si Prevenirea Violentei Asupra Femeilor

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor îi revine Simonei Voicescu.

 

Teo Trandafir, premiu excelenta intreaga cariera

Premiul special al redacției revistei Avantaje, prilejuit de împlinirea a 20 de ani de când această revistă există pe piață, îi revine unei jurnaliste care se regăsește în valorile promovate de Avantaje: constanță, longevitate, evoluție spirituală, depășirea unor situații-limită, spirit civic, compasiune și implicare în viața comunității: Teo Trandafir.

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din