Revista AVANTAJE împlinește 20 de ani

avantaje 20 de ani

Vă vine să credeți sau nu, Avantaje împlinește în această toamnă 20 de ani de la lansare. 20 de ani, 240 de ediții, mii de articole și reportaje cu informații care au definit un alt stil de viață pentru femeia zilelor noastre.

avantaje 20 de ani

Modern, conectat la tot ceea ce e nou, util, cu o atitudine deschisă, pozitivă, constructivă. Precum muschetarii lui Dumas, am dorit să facem și noi o retrospectivă a evoluției și schimbărilor prin care a trecut revista, dar și existența noastră personală.

DUPĂ 20 DE ANI, putem vorbi de transformări spectaculoase, de reinventări majore, de crearea unei comunități de femei care a crescut în spiritul valorilor create de Revista AVANTAJE.

11855760_862841983765632_5789103521603029855_n

Indiferent dacă ești cu noi de la început sau ne-ai descoperit mai târziu, te provocăm la un exercițiu de memorie – cum era viața ta în 1995? Care erau planurile și visurile tale? Ce s-a împlinit, ce s-a schimbat, cum ai evoluat? Noi, cei din redacție, am făcut acest exercițiu de întoarcere în timp și, pentru mulți, 1995 a însemnat UN PRIM CEVA… Primul job, prima iubire, prima căsătorie, primul copil, dar și prima zi de școală, primul bal de absolvire, prima ieșire în străinătate, prima mașină cumpărată, prima locuință, prima mare pierdere a cuiva drag…. Am căutat prin arhiva de fotografii și ne-a năpădit nostalgia văzând ce diferiți eram, ce schimbări de stil s-au produs, că uneori tinerețea nu înseamnă doar frumusețe, pentru că e însoțită de multe stângăcii de stil, de nesiguranțe, de atitudini rezervate. Am redescoperit că maturitatea poate aduce cu ea mai multă siguranță, fermitate, încredere, stil, eleganță…

TE invit să scormonești și tu prin amintiri, prin fotografii, prin lucrurile de atunci și să vezi cum era viața ta ATUNCI ȘI ACUM. Cu tot ce înseamnă ea – direcții noi, schimbări și încercări, ființe noi în viața ta sau, dimpotrivă, ieșite din ea, kilograme în plus, dar și minte mai multă, iluzii și deziluzii, înțelepciune, călătorii în lumea exterioară, dar și în cea interioară, a devenirii tale personale.

Trimite fotografii de ATUNCI ȘI ACUM, însoțite de gândurile tale și, de ce nu, chiar proiecții pentru următorii 20 de ani. Poți câștiga premii, te poți vedea în revistă și vei vedea ce femeie minunată ai devenit! Așteptăm fotografiile și gândurile tale aici. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din