Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 10-16 august

Iată ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii în această săptămână:

horoscop

BERBEC

În această săptămână, Berbecii căsătoriți riscă să intre în conflicte cu partenerii de viață din pricina banilor. De aceea, n-ar fi rău să se gândească de două ori înainte de a deschide o discuție pe tema banilor, pentru că aceasta ar putea degenera foarte ușor. Nativii singuri, mai ales cei născuți în prima decadă, vor fi predispuși să intre în relații de care, ulterior, nu vor fi sută la sută mulțumiți. Sectorul banilor nu este foarte bine aspectat în această săptămână, iar Berbecii vor avea tendința să le pretindă celor din jurul lor, familiei în special, să facă economii, în timp ce ei nu o vor putea face. Din punct de vedere al sănătății, Saturn predispune la probleme cu articulațiile. Tandemul Soare-Neptun va influența moralul Berbecilor, prin urmare, dispoziția acestora va fi oscilantă.

TAUR

În cuplurile în care se află Tauri, în această săptămână cele mai arzătoare probleme vor fi cele privitoare la copii sau la bani. Taurii singuri, cu sprijinul lui Venus, vor avea ocazia sa cunoască persoane pentru care vor avea sentimente profunde iar relațiile lor vor avea toate șansele să fie de durată. Situația financiară va fi destul de fluctuantă în perioada următoare. Deși, teoretic, nu vor sta rău la capitolul bani, vor avea tendința de a cheltui în mod imprudent, lucru deloc recomandat, de altfel, dacă vor vrea să-și păstreze un oarecare echilibru financiar. În sectorul sănătății, singurele probleme care ar putea apărea sunt cele legate de nervi. Crizele de nervi îi vor pândi la orice pas, așa că n-ar fi rău să-și rezerve puțin timp pe care să-l dedice doar relaxării.

GEMENI

Buna poziționare a planetei Jupiter le va asigura Gemenilor un echilibru conjugal care nu va fi prea curând perturbat. În cazul celor singuri, Marte va favoriza atracția sexuală, astfel încât aceștia vor avea un succes nebănuit la sexul opus. Soarele le va fi mai mult decât favorabil acestor nativi în sectorul financiar. E posibil să primească sume de bani la care nu se așteptau și au șanse mari să câștige la jocuri de noroc. În ce privește sectorul sănătății, este de menționat doar faptul că Gemenii vor fi foarte activi în această săptămână. N-ar fi rău, însă, să nu-și risipească chiar toată energia, pentru că riscă să se confrunte cât de curând cu o oboseală acută.

RAC

Fanteziști și fermecători, Racii își vor conduce partenerii într-o lume a imprevizibilului și vor retrăi perioada de început de relație. Nativii care nu se află implicați într-o relație vor avea ocazia să cunoască persoane față de care să manifeste sentimente puternice. Cel mai important este faptul că sentimentele vor fi reciproce. Din punct de vedere financiar, se impune o administrare mai bună a banilor, altfel Racii riscă să le ducă dorul mai repede decât și-ar fi imaginat. Din punct de vedere al sănătății, acești nativi se pot confrunta cu ușoare probleme dermatologice sau circulatorii. Din fericire, nimic grav. În plus, energia lor, în această săptămână, va fi la cote maxime.

LEU

În această perioadă, Leii care formează un cuplu vor simți nevoia să rezolve probleme rămase nerezolvate cu partenerii de viață, să comunice mai mult și, în general, să depună mai multe eforturi decât până acum pentru ca relația lor să reintre pe făgașul normal. Reuniunile, evenimentele mondene, ieșirile cu colegii vor favoriza, pentru nativii singuri, cunoașterea unor persoane de sex opus care vor suscita interesul Leilor. Șansa le va surâde acestor nativi și pe plan material. Vor primi bani din surse neașteptate și iși vor putea achiziționa lucruri pe care și le-au dorit de mult – obiecte de lux sau de colecție. Venus și Neptun vor influența direct sănătatea Leilor. Datorită celor două planete, acești nativi se vor bucura de o formă fizică de invidiat și de o atitudine optimistă. Atenție, totuși, la tendința de a exagera cu mâncarea!

FECIOARĂ

Perioda următoare se remarcă prin prezența lui Venus în casa cuplului, ceea ce va favoriza viața în doi în general. Relațiile dintre parteneri se vor îmbunătăți considerabil și nu vor lipsi momentele plăcute. Cei singuri pot avea o întâlnire neașteptată care să le transforme viața într-un mod plăcut. Din punct de vedere financiar, Fecioarelor li se va oferi posibilitatea să câștige suficient de mulți bani încât să-și echilibreze bugetul, destul de dezechilibrat în ultimele luni. Jupiter și Marte vor influența sectorul sănătății. În ansamblu, acest tandem este favorabil unei sănătăți fizice și psihice excepționale. Totuși, sunt favorizate și accidentările la nivel muscular sau articular, dar, din fericire, nu este vorba despre nimic grav.

BALANȚĂ

Aspectul format de planeta Venus în zodia Balanței promite multe clipe frumoase și multă fericire în interiorul cuplurilor. Ritmul pasional și agitat al acestei perioade îi va bulversa pe cei care nu sunt încă într-o relație. Vestea bună este că numărul întâlnirilor va crește, așa că acești nativi vor avea toate șansele să întâlnească o persoană pe gustul lor. În sectorul banilor, se impune ceva mai multă atenție, întrucât există predispoziții către pierderi. Fie că le vor cădea din buzunar, fie că vor fi înșelate și vor achiziționa obiecte cu mai mulți bani decât fac în realitate, echilibratele Balanțe riscă să se… dezechilibreze din punct de vedere financiar. În sectorul sănătății, se remarcă o ușoară scădere a tonusului în această săptămână, aspect favorizat de planeta Mercur.

SCORPION

În această săptămână, Scorpionii care au o relație nu vor cunoaște rutina. Vor ști să le facă cele mai frumoase surprize partenerilor, iar armonia se va instala în căminul lor. Cei singuri vor ajunge la concluzia că ceea ce își doresc nu este o aventură, iar aspirațiile lor se vor îndrepta către o persoană care le va putea oferi liniștea unui cămin. Jupiter îi va ajuta pe Scorpioni în această perioadă să-și rezolve problemele financiare. Influența lui Neptun, însă, nu va fi de bun augur pentru sănătatea Scorpionilor. Aceștia vor fi lipsiți de orice urmă de energie și vor fi aproape tot timpul în pragul crizelor de nervi.

SĂGETĂTOR

Grație prezenței planetei Mercur, în cuplurile în care se află Săgetători înțelegerea și armonia vor fi la loc de cinste în această săptămână, iar problemele din trecut își vor găsi, în sfârșit, rezolvarea. Nativii singuri vor descoperi că mai multe persoane de sex opus manifestă interes față de ei. Această este o veste bună, dar depinde foarte mult de flerul lor și de capacitatea de a face cea mai bună alegere. Vor fi ceva probleme cu banii, însă nu majore, și din fericire se vor rezolva către sfârșitul săptămânii grație unui câștig neașteptat. În sectorul sănătății, sunt posibile probleme ușoare la nivelul sistemului digestiv, care pot fi ameliorate doar prin supravegherea alimentației.

CAPRICORN

Relația cu partenerii de viață ai Capricornilor ar putea trece printr-un blocaj în această perioadă, iar de vină este, ca în multe alte cazuri, lipsa de comunicare a acestor nativi. Sub impulsul planetei Mercur, dragostea va fi în centrul preocupărilor nativilor singuri. Venus le va da o mână de ajutor în acest sens, însă, în funcție de temperamentul acestor nativi, aceștia fie vor intra într-o relație de lungă durată, fie vor acumula aventuri. Sunt favorizate câștigurile substanțiale în această săptămână, așa că dacă acești nativi nu primesc nicio moștenire, pot merge cu toată încrederea să joace la loto. Din punct de vedere al sănătății, Capricornii ar putea fi invidiați pentru energia de care dispun. A trecut ceva timp de când n-au mai fost într-o formă atât de bună.

VĂRSĂTOR

În cuplu, sunt de notat trăirile intense alături de persoana iubită, favorizate de planeta Venus. Cei singuri par să fie mai visători ca niciodată în această săptămână. Au și de ce – sufletul-pereche pare să fie mai aproape decât își imaginează. Și în sectorul financiar situația urmează un trend ascendent. Apar bani din surse neașteptate. E adevărat, nu sunt sume fabuloase, dar sunt suficiente pentru ca acești nativi să-și satisfacă micile capricii. Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile inflamații ușoare la nivelul ochilor sau al gâtului. În schimb, Vărsătorii feriți de aceste probleme de sănătate vor fi în cea mai bună formă.

PEȘTI

În această săptămână, sunt posibile conflicte în cuplurile în care se află un reprezentant al acestei zodii. Și asta pentru că Peștii nu vor avea nevoie decât de o mică scânteie aruncată de partener pentru a declanșa un adevărat război. Mai e nevoie să le spunem că ar ideal ar fi să încerce să se controleze? Cei singuri vor avea o mare dilemă în această perioadă – nu vor ști dacă ceea ce simt pentru o anumită persoană de sex opus este dragoste sau doar prietenie. Timpul le va rezolva însă și această dilemă. Din punct de vdere al banilor, situația nu este foarte roz. Mai rău este faptul că nici măcar prietenii nu vor fi dispuși (sau poate chiar nu vor avea de unde) să le împrumute bani acestor nativi. Din fericire, cel puțin în sectorul sănătății veștile sunt dintre cele bune – la orizont nu se întrevede nicio problemă de sănătate, doar o energie debordantă.

 

Sursă foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop