Replica Biancăi Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a spus că ea caută circ: „Eu nu mă cobor la nivelul ei”

De când Gabi Bădălău a început o relație cu Bianca Drăgușanu, un scandal s-a iscat între fosta prezentatoare de televiziune și Claudia Pătrășcanu, fosta soție a omului de afaceri. Replici tăioase au loc între cele două, prin intermediul presei.

Claudia Pătrășcanu a declarat recent că Bianca Drăgușanu face circ în presă, doar ca să atragă atenția asupra ei. Bianca Drăgușanu nu a răbdat și a reacționat. „Eu nu mă cobor la nivelul ei, este bolnavă psihic. Logic că a refuzat o confruntare directă cu mine pentru că eu o pot bate chiar cu dovezile ei. Îi dă mesaje lui Gabi pe care le am și pe care o să le arăt tuturor, în care mă jignește și pe mine și pe copilul meu. După ce eu i-am cerut să facem pace, în emisiunea lui Dan Capatos, aparent a tăcut două luni.

Până la ziua Sofiei, când a început iar cu mesajele. Apoi a continuat de ziua lui Gabi în Thailanda. Atunci a pus-o si pe maică-sa să mă înjure. Ea este cea care are limbaj de mahala și care se dă mare doamnă. Eu tot tac, am fost provocată mereu să-i răspund în aceeași manieră ca ea și normal că am jignit-o, dacă m-a jignit', a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

„Din punctul meu de vedere e de-a dreptul ridicolă, mă terorizează și mă hărțuiește din orice, de doi ani, are probleme cu capul, cred că ar trebui să facă un control de specialitate. Are refulări periodice la adresa mea și schimbări dubioase de comportament. Tot sunt provocată de ea. Nu înțeleg, s-a dus pe la biserici, ne-a urat tuturor să ne echilibrăm că ne dorește sănătate și a zis că nu mai vrea să intre în circuri cu mine, dar mă trezesc deodată că iar vine de la biserică și ne jignește această mamă istorică', a continuat aceasta.

claudia-patrascanu-si-bianca-dragusanu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Claudia Pătrășcanu, cuvinte dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Pentru spynews.ro, Claudia Pătrășcanu spunea acum câteva zile: „Eu știu ce caută ea, ea caută circ, eu nu caut circ, spre deosebire de ea. Cred că s-a și văzut că de fiecare dată în atâția ani toate ieșirile acestui om pe post sau mediatic au fost legate de bărbați sau de femeile din viața bărbaților. Eu n-am avut astfel de confruntări, astfel de situații niciodată.

Eu nu m-am certat cu nicio femeie din viața unui bărbat în viața asta, nici n-am avut vreo intenție vreodată cu cineva din viața fostului soț, iar eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit, iar această femeie n-a înțeles acest lucru, noi tot timpul vor avea ceva de împărțit pentru că avem acești doi copii minunați care își doresc să ne înțelegem că suntem părinții lor, să ne spunem un bună ziua, fiecare își gestionează viața cum știe mai bine'.

„Nu Gabi s-a despărțit de mine în viața aceasta ca eu să fiu geloasă pe vreo femeie din viața lui sau să fiu frustrată, termenii aceștia nu-i înțeleg și nu au legătura cu mine. Eu m-am separat de Gabi, eu n-am mai vrut să am o relație cu Gabi, o căsnicie cu Gabi, nu el m-a lăsat pe mine, eu l-am lăsat pe Gabi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete