Remus Boroiu de la „Survivor România” 2023 și-a cumpărat casă în Bali: „Nu am apucat să mă mut în ea așa cum era planul”

Remus Boroiu, care participă la „Survivor România' 2023, care va începe în ianuarie, și-a cumpărat o casă în Bali. Într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV, el a dezvăluit cât de încântat e că participă la show-ul de la Pro TV filmat în Republica Dominicană, dar și despre achiziția pe care a făcut-o în Bali.

Remus Boroiu, care e specialist în transformare corporală, a anunțat că va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023.

Sincer îmi doresc de ceva timp să ajung la Survivor și se pare că în 2022 am fost atât de cuminte încât le primesc pe toate și m-am aliniat cu sufletul meu și cu misiunea mea aici pe Pământ încât a venit și această provocare. Nu pot spune nu provocărilor, mai ales de genul acestora. Sunt încântat de partea pozitivă și anume că voi lăsa tot ce înseamnă telefon, tehnologie și voi face un detox tehnologic masiv', a declarat Remus în emisiunea Vorbește lumea, conform Pro TV.

remus-boroiu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Remus Boroiu a făcut și o achiziție de care e mândru, el a reușit să-și termine casa din Bali, chiar dacă nu se va bucura prea curând de ea. 

„Tocmai am terminat-o! E fresh' casa și eu nu am apucat să mă mut în ea așa cum era planul făcut, să mă mut cu logodnica mea acolo. Se mută ea și eu mă mut în junglă. (…) În fiecare zi îmi e dor de Bali!', a spus specialistul în transformare corporală.

Cine sunt faimoșii de la „Survivor România' 2023

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete