Remodelează-ți dormitorul cu bani puțini

Remodelează-ți dormitorul cu bani puțini, ponturi pentru o renovare ieftină, dar cu rezultate spectaculoase. Ai ajuns în punctul în care te trezești și adormi cu o mare nemulțumire atunci când te uiți la dormitorul tău? Atunci înseamnă că a sosit timpul să acționezi rapid, astfel încât să-ți transformi camera de dormit într-un adevărat loc de relaxare, în care să te simți confortabil și care să-ți ofere odihna de care ai nevoie. 

Citește în continuare și află cum poți să ai parte de un dormitor nou-nouț fără să faci credit sau să îți schimbi stilul de viață.

Efectele cromatice schimbă perspectiva vizuală

Vopsește-ți dormitorul în culorile care îți plac! Nu contează ce ar putea spune familia, prietenii sau vecinii – este important ca locul în care te odihnești să îți ofere sentimentul că este cel mai sigur și confortabil loc din Univers. Poți să optezi și pentru zugrăvirea în contrast sau un tapet care să te reprezinte. 

Evită să-ți concepi această încăpere într-un stil tradițional, mai ales dacă ești o persoană optimistă. O noptieră cu o oglindă mare, câteva veioze cu abajururi colorate, globuri luminoase pe parchet sau montate în colțurile camerei, un fotoliu viu colorat, scaune în culori vesele, perne decorative în culori vibrante și împrăștiate' prin cameră te vor ajuta să te simți bine și când adormi, și când te trezești.

Schimbă mobilierul de dormitor!

Nu în sensul de înlocuire a acestuia, ci de transformare a camerei printr-o nouă reconfigurare a mobilierului din această încăpere. Rutina este unul dintre elementele care contribuie la plictiseală, așa că modificarea aspectului dormitorului te va ajuta să scapi de ea. Poți schimba locul noptierei, a comodei, a locului de citit ori poți să scoți/adaugi din mobilier.

De exemplu, o plantă înaltă în ghiveci, amplasată într-un colț îți va oferi o nouă perspectivă asupra mobilierului. Decorarea noptierei cu elemente creponate va ajuta la crearea unui efect vizual încântător, iar mobilierul tău va fi unul nou, chiar dacă nu l-ai înlocuit. Îți poți crea un colț cu amintiri chiar deasupra patului, unde poți să așezi fotografiile cele mai reprezentative pentru tine.

Poți să îți transformi patul matrimonial într-unul princiar, stil baldachin sau poți să îți montezi câteva oglinzi pentru a crea un efect de spațialitate. Iluminatul într-un mod aparte, în unghiurile potrivite contribuie la schimbarea perspectivei asupra dormitorului. Chiar poți să optezi pentru o noptieră deschisă, portabilă, pe care să o amenajezi cu bun gust și să-i schimbi locul după bunul plac.

Sursă: kapere.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial