Regretele îndrăgitei prezentatoare, Teo Trandafir: „Când crezi că te-ai adaptat, lucrurile se schimbă”!

Teo Trandafir și fiica ei Maia

Teo Trandafir a povestit care sunt planurile ei de viitor și cum va petrece de sărbători. Îndrăgita vedetă a mărturisit cât de greu i-a fost anul acesta și cum a trecut peste toate provocările.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, prezentatoarea emisiunii „Teo Show' (Kanal D) a povestit cât de dificil a fost anul acesta să faci televiziune. Ea a recunoscut că a fost o provocare mare să facă divertisment în vremea coronavirusului și a depus un efort considerabil pentru a ajunge la inima oamenilor apăsați de griji și nesiguranța creată de pandemie.

„A fost cel mai greu an din viața tuturor. În ciuda faptului că noi am muncit, am fost pe micile ecrane, nu am fost ca altădată. Este dificil să faci televiziune fără public, pentru niște oameni apăsați de griji, să nu știi ce își doresc sau să cauți subiecte care să fie pe placul lor, să le aducă bucurie într-o perioadă gri. Când crezi că te-ai adaptat, ai înțeles ce se dorește, lucrurile se schimbă. Oamenii sunt într-o stare ciudată, ceea ce este firesc', a spus Teo în interviu.

Sărbătorile le-a petrecut întotdeauna alături de cei dragi. Teo nu este adepta petrecerilor și al evenimentelor organizate în această perioadă, motiv pentru care ea va sta acasă cu fata ei, Maia. Referitor la ceea ce va pune pe masă, simpatica prezentatoare este amatoare a mâncărurilor ușoare, astfel că meniul ei va fi unul atipic în care se vor regăsi preparate grecești.

„Voi petrece acasă, ca toată lumea. Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze (…) ne bucurăm de timpul petrecut împreună, ne uitam la televizor. Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului și mâncăruri. Are un substrat spiritual, este o perioadă de cumpătare (…) Este posibil ca de Crăciun să mâncăm grecește, pentru că suntem amatori de mâncare ușoară și avem un restaurant grecesc foarte bun în zonă, în care avem încredere', a mai declarat Teo.

Dorințele lui Teo pentru 2021

Teo Trandafir își dorește ca anul 2021 să fie unul mai bun, să aibă loc de muncă și să fie sănătoasă. Mai mult de atât, vedeta TV a declarat că pe termen lung își dorește să trăiască și atât. Ea nu își mai face planuri pe termen luni mai ales în vremurile pe care le traversăm.

„Sper să fiu vie, pentru că la vremurile pe care le trăim este dificil să te proiectezi în timp. Mă gândeam la prietenii mei care s-au îmbolnăvit și care aveau planuri, proiecte. Este o greșeală să te gândești că tu nu poți fi afectat, pentru că lovitura va fi dublă', a concluzionat Teo Trandafir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete