Connect-R iubește din nou: „Uite, cineva râde în spate acolo”

Connect-R

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. De-a lungul timpului, el a scos numeroase piese care au urcat cât mai sus în topurile muzicale și a avut multe colaborări de succes.

Pe plan profesional, cântărețul a fost căsătorit cu Misha care i-a dăruit acestuia o fetiță superbă. Ei nu mai formează un cuplu, însă sunt prieteni și se implică împreună în educația și creșterea micuței.

Dacă și-a refăcut viața rămâne de văzut, însă Connect-R a organizat de curând pe rețelele de socializare o sesiune de întrebări, iar fanii s-au bucurat de sinceritatea artistului. El s-a dat de gol când a fost întrebat de un admirator cum se descurcă în calitate de tată singur. El a dat un răspuns șocant, unul la care nu se aștepta nimeni.

„Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo', a zis zâmbind Connect-R.

Connect-R, depresie și regrete

În urmă cu patru ani, Connect-R a devenit tatăl unei fetițe frumoase, Maya. Micuța a avut câteva probleme de sănătate, iar artistul s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-i fi alături. Din fericire, diagnosticul nu s-a confirmat, însă sperietura părinților a fost pe măsură. Atât de mare încât apropiații cântărețului au spus că acesta a căzut în depresie.

“Depresie e mult spus. Am fost într-o perioadă în care artistul devenise mai mare decât omul. Mi s-a părut că trebuie s-o mai încet, s-o iau mai uşor cu treaba asta. Nu mai eram fericit dacă nu aveam un hot sau mai multe concerte. Mi-am dat seama că nu trebuie să am raportul ăsta de valori pentru că de sus nu ai să faci decât să cazi. Așa că am rămas undeva să plutesc și să mă bucur de tot. Acum sunt iar în top și mi-am demonstrat că pot pierde totul, doar ca să-l mai fac încă o dată. Tata mi-a explicat şi m-a scos din starea asta”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete