Recomandări pentru stil și beauty cu Onur Osman

Dragii mei, nu întotdeauna avem ocazia să primim sfaturi de la profesioniști în tainele frumuseții și luxului, mai ales pentru că astăzi moda și frumusețea sunt deseori noțiuni confuze, aruncate în stânga și în dreapta de mulți necunoscători. Mă bucur să vă prezint rezultatele unui interviu cu totul neobișnuit, mai degrabă o discuție extraordinară pe care am avut-o cu designerul și creatorul de modă, Onur Osman. Alături de el, am avut ocazia să redescopăr ce important este ca oamenii să se uite la ei, la lumea din jur și să învețe să îngrijească frumosul atât în interior, cât și în exterior. Iată așadar un cod simplu al stilului, frumuseții și couture-ului, dezvăluite de un maestru al modei. 

  1. Ce este frumusețea, Onur Osman

Frumusețea este echilibrul și starea de bine pe care o creăm în jurul nostru, alegând elementele potrivite contextului unei ținute și stilului personalității noastre. 

  1. Ce este stilul?

Stilul este definit de cultura de care aparținem, de spațiul geografic de origine sau identitate, și de contextul socio-politic sau de trend actual. El însumează manierele noastre, modul în care ne îmbrăcăm, perspectiva noastră asupra vieții și mesajul pe care dorim să îl transmitem prin outfit. 

  1. Cum creăm un stil personal?

Stilul personal se definește în timp, mai întâi pe baza unor experimente, bune sau rele. Toată lumea are un stil personal, fie că suntem conștienți de el sau nu, pentru că stilul personal este exprimarea directă a personalității unui om. Stilul personal este cultura ta personală, care cuprinde orice, începând de la modul în care se îmbrăcăm, până la gesturi, mimică, exprimare sau chiar modul în care ținem un pahar. Stilul personal nu este creat, ci mai întâi descoperit, iar apoi rafinat sau adaptat nevoilor noastre de exprimare sau de orientare în anumite medii sociale, în funcție de idealurile şi de dorințele noastre. 

  1. Există oameni urâți?

Nu exista oameni urâți fizic, există doar oameni care nu se îngrijesc sau care nu știu să pună în valoare calitățile lor fizice. Fiecare om poate învăța să pună în valoare trăsăturile care îl avantajează, cu puțină îndrumare de la prieteni sau de la specialiști. 

  1. Ce recomandări are Onur Osman privind coafura într-o ținută?

Coafura reprezintă unul dintre elementele cheie ale unui look de excepție, motiv pentru care un păr proaspăt spălat si coafat, ca şi un ten odihnit și machiat, aduc freshness-ul și sexyness-ul unei ținute sau acei ani în minus care ne întineresc. Coafura se adaptează neapărat ținutei alese, întotdeauna. 

  1. De ce ar trebui să ținem cont când alegem o anumită ținută?

Ordinea priorităților în selectarea obiectelor vestimentare care compun o ținută bună este întotdeauna: contextul, momentul de desfășurare, dress-code-ul (dacă există) și forma corpului tău. Detalii importante de care trebuie să ții cont sunt și: culoarea părului, culoarea pielii tale (anumite nuanțe avantajează o brunetă sau o blondă, altele pot anula complet trăsăturile tale). 

  1. Ce greșeli nu ar trebui să facem în privința alegerii unei ținute?

Cea mai frecventă greșeală făcută chiar de către multe persoane din zona fashion, încercând să epateze este nerespectarea contextului sau dress-code-ului unui eveniment anume. Deci adaptarea la context și la dress-code este cel mai important lucru pentru a evita un dezastru vestimentar. Iar dacă alături un mood bun şi starea de fericire oricărei ținute, vei vedea imediat rezultatele în feedback-urile primite de la cei din jur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial