Rechizitele școlare arată astăzi complet diferit

În decursul ultimilor ani, rechizitele școlare au evoluat semnificativ. Nici nu știm dacă se mai numesc… “rechizite școlare” sau nu! Pe vremuri, o listă tipică de rechizite pentru începutul anului școlar conținea caiete, creioane, un set de carioci, gumă de șters, astăzi, gadget-urile și alte obiecte tehnologizate sunt elemente esențiale din ghiozdanul oricărui elev.

Rucsac anti-furt, rezistent la apă

Primul lucru pe care îl cer elevii înainte de începerea școlii este un rucsac nou. Cel vechi nu le mai place, oricât ar fi de bun. Rucsacul, principalul element din inventarul elevilor a evoluat și el așa că astăzi nu mai pomenim cuvântul ghiozdan, ci este rucsacul smart, cu compartimente dedicate nu doar cărților și caietelor ci gadget-urilor personale: tabletă, telefon, laptop. Realizate din materiale rezistente la apă și dotate cu sisteme anti-furt, cabluri USB pentru încărcarea device-urilor, noile rucsacurile smart răspund nevoile noii generațiilor Z și alpha care sunt dependenți de digitalizare.

Suport detașabil pentru bicicletă sau trotinetă

Cum din ce în ce mai mulți elevi călătoresc spre școală folosind bicicleta sau trotineta electrică, mereu cu capul în telefon și neatenți la trafic, un suport detașabil pentru telefon le permite să folosească dispozitivele lor în siguranță în timp ce se deplasează. Este un articol esențial pentru liniștea oricărui părinte care își trimite copilul la școală cu bicicleta sau trotineta electrică.

Baterie externă fără fir

Cum cei mici stau toată ziua pe telefon, șansele să rămână fără baterie până când se termină orele și trebuie să plece acasă sunt foarte mari. Ni se întâmplă nouă, adulților, zi de zi și suntem frustrați că nu avem variante flexibile și rapide la îndemână. Bateria portabilă elimină grija descărcarii telefonului pe timpul zile și permite încărcarea fără fir cu ajutorul tehnologiei MagSafe, cu o putere de până la 50% din baterie în doar 30 de minute. De acum, cei mici nu vor mai avea scuze pentru a nu răspunde la telefon!

Tastatură wireless

Munca la calculator sau la laptop aproape a înlocuit modul tradițional de a face teme, proiecte sau a comunica cu colegii și profesorii. Învățământul a devenit din ce în ce mai digitalizat, cu numeroase resurse și materiale didactice disponibile online așa că e normal ca elevii să își petreacă din ce în ce mai mult timp online. Tastatura wireless, conectabilă prin sistem Bluetooth are o autonomie de până la 120 de ore iar faptul că este realizată din aluminiu o face ușor de transportat atunci când elevii se întâlnesc să lucreze împreună.

Căști bluetooth

Interacțiunea din mediul online este acum aplicabilă și la școală unde participarea la cursurile online atunci când nu pot ajunge la școală a devenit o practică comună. Mai mult decât atât, când sunt acasă și vor să rămână conectați cu colegii se aud online și lucrează împreună la proiecte.

Și ce ar fi drumul înspre și înapoi de la școală fără să asculte muzica preferată la o pereche de căști confortabile, wireless și cu un sunet impecabil?

Evoluția listelor de rechizite școlare spre includerea mai multor gadget-uri și obiecte tehnologizate reflectă schimbările din societatea noastră și din sistemul de educație, este normal ca și copilul tău să țină pasul cu noul mod de a face școală. Așa că asigură-te că îl pregătești corespunzător pentru un nou an școlar si cauta toate produsele potrivite.

Mirela Vaida trage un semnal de alarmă privind lipsa orelor de educație sexuală în școlile din România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Educatie