Reacții după moartea lui Stephan Pelger. Vedetele sunt devastate: „Mă învinovățesc că poate aș fi putut face ceva”

Multe vedete au reacționat după ce Stephan Pelger a murit la 44 de ani. Creatorul de modă era apropiat de Cătălin Botezatu, de Oana Roman, de Laura Cosoi, ele și alte celebrități au oferit primele declarații după ce designerul s-a stins.

Oana Roman îl cunoștea de multă vreme pe Stephan Pelger și regretă moartea lui. Acesta a fost găsit joi, 8 iunie, spânzurat în atelierul lui de croitorie din sectorul 2 din București. Suferea de depresie de ani de zile.

„Mi-au trebuit câteva ore să pot procesa că nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum să mă gândesc că nu mai ești aici. Ultimele noastre poze de la ziua ta, de la evenimentele tale și ultima poză, rochia divină pe care mi-ai făcut-o acum peste 15 ani. Am avut două rochii perfecte în viața asta până acum. Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta bej, creată de tine @stephanpelger.

Amândoi ați plecat și nu știu cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus acolo cu siguranță. Drum lin dragul meu drag. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!', a scris Oana Roman pe Facebook.

Și designerul Cătălin Botezatu a reacționat: „Eu am fost luat, efectiv, prin surprindere, abia am aterizat de o oră și încercam să mă odihnesc puțin și am văzut numai numere de televiziune și în final am zis că trebuie să răspund poate s-a întâmplat ceva grav și uite că așa e…. Știam ca lua foarte multe medicamente, foarte multe antidepresive, lua cu pumnul efectiv. Dar în același timp încerca să-și revină. Uite, în urmă cu două sau trei săptămâni nu mai știu exact, era foarte happy a mers la doctor Felix pentru a-și face un nou implant de păr, dădea semne că-și revine. E adevărat că el avea multe probleme cu mama, care era bolnavă. Avea probleme și cu business-ul și înainte și mai ales după pandemie când toată lumea fashion-ului a avut de suferit, pe el l-a lovit mult mai tare. Dar astea nu sunt lucruri care să te facă să mergi către un astfel de gest… ', a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Și Adina Buzatu avea o relație bună cu Pelger. „Acum câteva zile (n.r. – au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot să vorbesc, sunt șocată. Știu asta (n.r. – că lua 40 de pastile într-o zi). La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan.

Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți', a declarat Adina Buzatu, pentru spynews.ro.

stephan-pelger-a-murit-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Pentru aceeași sursă, și Paula Chirilă a reacționat. L-a avut de multe ori invitat pe Stephan Pelger în emisiunea moderată de ea și de Dan Capatos și acum se învinovățește că nu l-a ajutat pe designer în lupta lui cu depresia.

„Nu eram atât de apropiată ca o confidentă, dar îmi era un om foarte drag. Ne-am întânit de foarte multe ocazii legate sau nu de filmările pe care le-am avut, și înainte de Xtra Night Show, îl simțeam apropiat, îmi povestea cum a început el, de când era mic. Când a fost penultima oară la noi ne-a povestit că are probleme cu depresia, l-am încurajat, cred că nimeni nu se aștepta la finalul acesta atât de șocant pentru toată lumea, nu știu ce a fost în sufletul lui, depresia este o boală absolut cumplită, nu multă lume știe ce se ascunde în spatele unui zâmbet', spune Paula Chirilă pentru Spynews.ro.

„Am văzut pe Facebook că a murit, am început să caut știri și am citit să văd ce s-a întâmplat. Dragul de el a ales să facă un gest atât de violent, să aibă parte de un sfârșit atât de violent pentru că din câte am înțeles s-a spânzurat, dacă nu mă înșel, iar acesta e un gest foarte puternic. E șocant, eu încă sunt în șoc, nu-mi vine să cred', a mai spus Paula Chirilă.

'Este o veste foarte, foarte tristă pentru mine, nu-mi vine să cred nici acum că s-a întâmplat asta. Eram prieteni foarte buni și îmi pare rău că o dată cu vestea asta am realizat cât de mult a trecut de la ultima mea discuție cu Stephan, cât de repede trece timpul, cum uităm de noi și de prieteni și poate nu realizăm că ei au nevoie de noi și noi poate nu suntem acolo. Tot ce îmi doresc e ca acum să fie liniștit și nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat', a reacționat și Cristina Cioran.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete