Mihai Trăistariu a achitat împrumutul de 500.000 de lei la bancă: „Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul și timpul”. Cum a reușit

Mihai Trăistariu a achitat împrumutul de 500.000 de lei la bancă. În 2019, înainte de pandemie, cântărețul a făcut împrumutul, care i-a dat mari bătăi de cap, căci avea rate foarte mari la bancă. Acum vrea să economisească!

Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit că a scăpat de o mare povară. Mihai Trăistariu a sărbătorit ziua în care a reușit să achite creditul la bancă, după o lungă perioadă de strângere de fonduri și sacrificii financiare. Cântărețul a subliniat că acesta a fost un credit pe care s-a luptat ani de zile să îl ramburseze.

„Tocmai am lichidat la bancă un credit de 5 miliarde de lei vechi, de 500.000 de RON, luați înainte cu 2-3 luni de pandemie. Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul și timpul, un credit cu care m-am lăudat și în același timp l-am plâns pe Facebook și pe toate rețelele de socializare ani la rând, pentru că din cauza lui mi-am vândut casa din Constanța, în care am locuit', a spus artistul.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că a fost nevoit să-și vândă casa pentru a face față obligațiilor financiare, însă acum se bucură că a scăpat de povara datoriilor. „A trebuit să îmi fac repede situația, să dau casa, să dau niște bani acolo ca să mai scad din rate și astăzi a fost ultima rată. Și uite așa am ajuns cu datoriile la 0. Din momentul acesta, sunt un om fericit, pentru că am 0 datorii, așa că pot să mă apuc să strâng niște bănuți', a mai adăugat el.

mihai-traistariu-datorii-credit-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Acum, Mihai Trăistariu a luat o altă decizie importantă. „Vreau să încep să strâng niște bani, pentru că undeva în toamnă vreau să încep să tatonez pentru un teren. Vreau să îmi cumpăr un teren, tot în județul Constanța, undeva la țară.

Vreau să îmi fac o pensiune, vreau să îmi fac casă, vreau ceva, nu știu, dar undeva cât să nu mai stau în oraș', a mai dezvăluit el.

Afacerile lui Mihai Trăistariu

Pe activitatea pe care o are în industria muzicală, Mihai Trăistariu are o școală de muzică la Constanța, dar și mai multe proprietăți pe litoralul românesc pe care le închiriază. Așa a reușit să își achite creditul la bancă, cu banii din concerte și cântări și veniturile din celelalte afaceri.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete