Reacția subtilă a lui Cătălin Măruță la acuzațiile de hărțuire ale lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac l-a acuzat pe Cătălin Măruță că l-ar fi hărțuit cu numeroase apeluri pentru a-l invita la podcastul lui. Actorul a declarat că nu vrea să ofere momentan interviuri și își dorește să stea cât mai departe de astfel de apariții.

Cătălin Măruță este din nou în centrul unui conflict, de data aceasta cu actorul Mihai Bendeac. Juratul de la iUmor îl acuză pe prezentatorul TV că l-ar fi sunat de câteva ori să-l invite la podcastul „Acasă la Măruță' și a povestit pe rețelele de socializare toată întâmplarea.

Cătălin Măruță a reacționat tot pe rețelele de socializare, dar cu un mesaj care pare o aluzie la tot ceea ce a declarat actorul. Soțul Andrei a filmat câteva delicatese, printre care și niște gogoși. Prin urmare, Cătălin Măruță ar sugera că tot ceea ce spune cunoscutul actor sunt de fapt neadevăruri.

Mihai Bendeac și invitația la podcastul lui Măruță

În urmă cu câteva zile, Mihai Bendeac le-a povestit urmăritorilor săi că a primit invitația de a acorda un interviu în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. El l-a refuzat, însă se pare că Măruță ar fi insistat mai mult decât trebuie, iar actorul și-a ieșit din fire.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!', a povestit Mihai Bendeac, pe Instagram.

Chiar dacă răspunsul pare foarte clar, Cătălin Măruță și-ar mai fi încercat norocul și l-ar mai fi contactat pe Bendeac, reușind astfel să-l facă pe acesta să-și piardă răbdarea spunând că va apela chiar la organele statului.

„Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag…!', a mai spus Mihai Bendeac.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete