Femei celebre care s-au căsătorit după 40 de ani

Mai multe femei celebre au avut numeroase relații de-a lungul vieții, dar și-au găsit adevărata fericire abia după vârsta de 40 de ani. În ciuda acestui fapt, se crede că femeile de peste 40 de ani au doar 40% șanse de a se căsători. Acest lucru se poate datora faptului că, la această vârstă, femeile înțeleg mai bine ce își doresc cu adevărat de la partenerii lor.

Iată câteva vedete care pot fi o inspirație pentru multe femei, dovedind faptul că nu este niciodată prea târziu pentru a găsi dragostea adevărată și a începe un nou capitol în viață.

Femei celebre care și-au găsit dragostea după 40 de ani

Heidi Klum, un cunoscut model, l-a cunoscut în Germania pe Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel. Relația cuplului a devenit publică după ce au fost văzuți sărutându-se în timp ce filmau o emisiune TV. În ajunul Crăciunului din 2018, Tom a cerut-o în căsătorie pe Heidi, iar ei s-au căsătorit în secret în luna februarie a anului următor, când Heidi avea 45 de ani.

Vedeta este foarte bucuroasă că a găsit în sfârșit un suflet pereche care îi împărtășește firea romantică. Potrivit Bright Side, ea a declarat într-un interviu că “Este prima dată când simt că am cu adevărat un partener cu care să fac totul”.

Sofia Vergara și chipeșul Joe Manganiello s-au intersectat pentru prima dată în mai 2014, la o cină. La acea vreme, Sofia era încă logodită cu altcineva. Cu toate acestea, în iunie, ea nu era încă căsătorită și a început să se întâlnească cu Joe. Șase luni mai târziu, în ajunul Crăciunului, Joe a cerut-o pe Sofia în căsătorie și s-au căsătorit în noiembrie 2015, când Sofia avea 43 de ani.

Barbra Streisand și James Brolin s-au întâlnit la o întâlnire pe nevăzute, iar Streisand a fost surprinsă de aspectul lui Brolin, care era diferit de ceea ce se aștepta. În ciuda confuziei ei inițiale, Brolin a dezvăluit că s-a îndrăgostit de ea în acel moment. Cuplul s-a căsătorit în 1998, Streisand având 56 de ani la acea vreme.

Vanessa Williams l-a cunoscut pe Jim Skrip, un om de afaceri, în timpul vacanței sale în Egipt, fiind atrasă de el datorită tricoului cu numele orașului natal al mamei sale, Buffalo. Au avut o conversație despre rădăcinile lor comune, au luat prânzul împreună și de atunci sunt de nedespărțit. Williams și Skrip s-au căsătorit în 2015, când fosta Miss America avea 52 de ani.

Tina Turner l-a întâlnit pe Erwin Bach, un director muzical german, pe aeroportul din Düsseldorf în 1986. Acesta se afla acolo în numele casei sale de discuri, iar ea s-a îndrăgostit de el la prima vedere, deși era cu 16 ani mai tânăr. Au început ca prieteni, dar au început să se întâlnească câteva luni mai târziu. După 27 de ani de relație romantică, s-au căsătorit în iulie 2013 în Elveția, pe malul lacului Zurich, Turner având 73 de ani.

Povestea de dragoste dintre Calista Flockhart și Harrison Ford a început la gala Globurilor de Aur din ianuarie 2002. După acel eveniment, au început să se întâlnească, iar opt ani mai târziu, s-au căsătorit. Flockhart avea 45 de ani la acea vreme, iar Ford 67 de ani. Cuplul atribuie legătura lor puternică simțului umorului pe care îl împărtășesc, Flockhart declarând că “umorul este totul” pentru ea și că ea și Ford împart multe momente amuzante.

Relația dintre Julianne Moore și Bart Freundlich a început când au lucrat împreună la filmul The Myth of Fingerprints, în 1996. În timpul relației lor, au avut doi copii, un fiu și o fiică. După mulți ani împreună, în cele din urmă s-au căsătorit în 2003, când actrița avea 42 de ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit de la jumătatea anului 2002 până la începutul anului 2004. S-au logodit în noiembrie 2002, dar nunta lor planificată pentru 14 septembrie 2003 a fost anulată cu doar patru zile înainte de eveniment din cauza atenției copleșitoare a presei.

În primăvara anului 2021, au început să circule zvonuri potrivit cărora Jennifer Lopez și Ben Affleck și-ar fi reaprins povestea de dragoste. Trei luni mai târziu, actrița și cântăreața au confirmat public vestea. Cuplul de îndrăgostiți s-a căsătorit în cele din urmă în Las Vegas, când JLo avea 52 de ani, iar Affleck 49.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete