Reacția lui Cătălin Măruță după ce Alex Velea a spus că prezentatorul „calcă pe cadavre”. „Sunt și faze tensionate”

Reacția lui Cătălin Măruță după ce Alex Velea a spus că prezentatorul „calcă pe cadavre”. „Sunt și faze tensionate”

Cătălin Măruță a reacționat pe rețelele de socializare după ce Alex Velea a recunoscut public cât de deranjat este de comportamentul prezentatorului. Vedeta de la Pro TV a ținut să specifice în mesajaul lui că există și momente tensionate.

Prezentatorul de la Pro TV și-a dorit să aplaneze scandalul cu cântărețul. Astfel, în mediul online, Cătălin Măruță a postat un mesaj în seara de 17 iunie în care vorbește despre o prietenie cu Alex Velea de ani de zile în care, ca în fotbal, mai există și neînțelegeri.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends #nohardfeelings', a notat Cătălin Măruță pe Facebook și Instagram.

Aceste declarații vin după ce cântărețul și Antonia s-au simțit atacați de Cătălin Măruță în emisiunea lui de la Pro TV. „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam’, a dezvăluit Alex Velea într-un interviu.

Nici Antonia nu a trecut cu vederea spusele lui Cătălin Măruță, astfel că a răbufnit pe Instagram și a transmis acum câteva săptămâni un mesaj în care spunea că prezentatorul de la Pro TV caută să-și facă audiență și să îi provoace pe ea și pe iubitul ei. „Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs’, a fost mesajul Antoniei pe contul său de Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete