Reacția lui Cătălin Cazacu după ce s-a spus că a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă: „Îmi văd de viața mea”

La două luni de la despărțirea de Ramona Olaru, în presă s-a zvonit că prezentatorul Cătălin Cazacu are deja o nouă relație, de data aceasta cu o colegă de la Antena Stars. Neagă toate speculațiile acum, spune că e singur!

Presupusa iubită a lui Cătălin Cazacu ar fi Elisa, care a apărut în mai multe videoclipuri muzicale, iar acum lucrează la Antena Stars, ca reporteriță în emisiunea „Xtra Night Show', a lui Dan Capatos. Îndrăgostiții ar fi apărut deja împreună, chiar la concertul A.S.I.A, din 6 martie, de la Sala Palatului.

Acum, într-un interviu pentru ego.ro, Cătălin Cazacu neagă că are o relație, nu a recunoscut noua lui poveste de iubire. „Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez.

Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus', a spus el.

elisa-iubita-catalin-cazacu-6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

În același interviu, el a oferit câteva declarații cu subînțeles, despre Ramona Olaru, fosta iubită, care s-a mândrit deja cu buchete de flori, după despărțirea de Cătălin Cazacu. „Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit, mi se pare că încă este prea devreme să fac publică o relație sau să existe o relație. Dacă alții pot, e treaba lor. La mine, personal, e foarte simplu: sunt foarte bine eu cu mine și atât.', a mai spus Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru, prima reacție după ce a aflat că fostul ei iubit, Cătălin Cazacu, are altă relație

Ramona Olaru a avut prima reacție după ce a aflat că fostul ei iubit, Cătălin Cazacu, are o nouă relație. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ este dezamăgită de fostul partener.

Ramona Olaru pare că nu mai este deloc interesată de Cătălin Cazacu, care are deja o nouă relație cu una dintre colegele sale de la Antena Stars.

„Nu știu cine e CătălinAcum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită’, a declarat Ramona pentru FANATIK.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete