Feli Donose, după 3 luni de la despărțirea de tatăl fetiței sale: „Când toate iubirile trec, să nu uiți niciodată că dragostea față de tine rămâne”

Pe 8 Martie, Feli a lansat melodia „Tu, Poezie', o piesă-îndemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au și de iubirea pe care ar trebui să și-o poarte înainte de orice pentru a le fi bine întreg Universul.

„Pentru muza mea, FEMEIA, am scris o piesă care să ne aducă aminte nouă, tuturor femeilor, că mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Când toate iubirile trec, să nu uiți niciodată că dragostea față de tine rămâne.', a spus cu tărie, dar și cu fragilitate artistică Feli pentru care viața, cu toate emoțiile ei, este sursă inepuizabilă de inspirație.

„Tu poezie, eu poetă, Iubirea noastră-i de pe altă planetă(…)M-am reîndrăgostit.' sunt versuri din refrenul menit să împuternicească atât iubirea, cu toate valorile ei, cât și femeia care, după dezamăgiri și suferință, are puterea de a renaște și a se reîndrăgosti.

Co-producție HaHaHa Production și CatMusic, cu versurile scrise exclusiv de Feli (Felicia Donose), muzica semnată de Feli (Felicia Donose) și Gabriel Stănoiu, Răzvan Șofronescu care semnează și producția muzicală, „Tu, Poezie' este o declarație de dragoste a artistei Feli față de iubire, dar și față vitala iubirea de sine a femeilor.

feli-donose-melodie-dupa-despartirea-de-tatal-fetitei-sale-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A luat o pauză de la muzică timp de 6 luni

Din august și până în ianuarie, Feli Donose nu a mai compus melodii, nu a mai intrat în studioul de înregistrări. Într-o postare pe rețelele de socializare, a recunoscut că a traversat o perioadă dificilă, mai ales că în decembrie a recunoscut că s-a despărțit de Cătălin, tatăl fetiței sale.

„Am avut o perioadă extrem de grea. Perioadă care, atunci când am dat să fug … m-a aruncat exact in mijlocul inimii mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am un blocaj creativ atât de puternic’, a scris pe Instagram vedeta, care abia în ianuarie și-a revenit și s-a reapucat să compună melodii.

„Îmi doream să scriu. Îmi doream să dau afară prin cântec sentimentele mele pentru că sunt reale. Pentru că știu că muzica scrisă din povești adevarate poate vindeca sufletul celui care o ascultă. Și ce împlinire mai mare pentru un artist decât asta? Să știi că muzica ta face cuiva bine… bate la cur orice ban sau kilometri de faimă.

După o pauză totală din august, în ianuarie am scris prima piesă. Mâine îi filmez un videoclip care să redea in imagini tot ce simte acum inima asta a mea. Asta nu e o postare de promovare. E un mesaj de bucurie prin care să vă spun ce frumos îmi voi cânta povestea , Și cât vă veți regăsi în ea. ❤️ Nu e un single oficial. E o piesă cadou. Pentru mine și pentru voi. Vă pup din lumea mea!’, a încheiat cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete