Răzvan Simion este îndrăgostit lulea. Cum o alintă pe Daliana Răducan?

Răzvan Simion este îndrăgostit lulea. Cum o alintă pe Daliana Răducan?

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion iubește din nou și trăiește o frumoasă poveste de dragoste  cu Daliana Răducan încă din vara anului trecut, iar relația lor stârnește admirație și invidie deopotrivă.

Deși la început ei au dorit să-și țină relația departe de ochii curioșilor, lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă.

Cei doi au fost împreună la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, prilej cu care au publicat pe rețelele de socializare prima lor fotografie împreună. Imaginea cu Răzvan și Daliana a fost postată pe conturile personale de Instagram ale celor doi și fost însoțită de mesajul Găsește pe cineva care…. Postarea a adunat pe contul lui Răzvan peste 24.000 de aprecieri.

Răzvan Simion este îndrăgostit lulea. Cum o alintă pe Daliana Răducan?

În același timp, prezentatorul de la Neatza și-a susprins fanii atunci când a adăugat aceeași fotografie cu el și cu Daliana pe InstaStory, însoțită de o nouă declarație de dragoste pentru iubita lui: „My soul arhitect' (n.n. – arhitecta sufletului meu). Răzvan Simion a fost dat de gol zilele trecute chiar de colegul lui, Dani Oțil, proaspătul căsătorit, cum că cei doi porumbei s-au mutat deja împreună și sunt foarte fericiți.

Daliana Răducan este arhitect de design interior. Ea a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la Cheie' difuzată la Pro TV, iar de câțiva ani lucrează pe cont propriu având un birou pe Strada Paris din București.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete