Ilie Năstase, reacție dură pe rețelele de socializare: „Ai fost și tu în…”

Ilie Năstase, reacție dură pe rețelele de socializare: „Ai fost și tu în…”

Ioana Simion a postat zilele trecute pe rețelele de socializare un buchet imens de flori, iar cârcotașii au spus că acesta i-a fost dăruit chiar de fostul iubit, Nick Rădoi. Ilie Năstase nu a rămas indiferent la aceste zvonuri și a răbufnit.

Fostul tenismen și Ioana Simion sunt acum la un pas de finaliza căsnicia lor din cauza unor acuzații de violență ce i-au fost aduse. Soția marelui sportiv a cerut ajutorul chiar și autorităților. Între timp, lucrurile păreau a intra pe un făgaș normal, însă Ioana a luat decizia de a divorța, motivul invocat fiind nepotrivire de caracter.

Conflictul dintre cei doi a căpătat și mai multă amploare, atunci când fosttul iubit al Ioanei Simion, Nick Rădoi, a făcut câteva comentarii legate de relația dintre fostul tenismen și soția sa.

Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare un buchet imens de flori ce a stârnit curiozitatea internauților privind expeditorul acestuia. Unul dintre aceștia a scris chiar că buchetul ar fi fost trimis de fostul iubit al Ioanei, Nick Rădoi. Ilie Năstase, gelos din fire, nu a rămas indiferent la acest comentariu și a răspuns destul de acid.

„De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?', a fost mesajul lui Ilie Năstase pe Facebook.

Între timp, comentariile au fost șterse și a rămas doar „De unde știi?'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete