Răzvan Miheț și-a luat copiii de la Oana Matache, după ce ea s-a afișat cu noul iubit. Cum s-a pozat cu micuții

Răzvan Miheț și-a luat copii, pe Jessie și pe Bogdănel, de la Oana Matache, în weekend. Bărbatul a postat pe rețelele de socializare o poză cu micuții, fericiți că petrec timp alături de tatăl lor.

Oana Matache și Răzvan Miheț s-au despărțit după doar câțiva ani de mariaj. Ea s-a mutat într-o altă casă și i-a luat cu ea chiar și pe copiii ei și ai fostului soț. Cu toate acestea, vedeta a anunțat că tatăl e liber să își vadă copiii când dorește, chiar în weekendul care a trecut micuții s-au reunit cu părintele lor.

Răzvan Miheț a postat în mediul online un selfie, apare el la volanul mașinii, iar în spate sunt cei doi copii pe care îi are cu Oana Matache. Micuții au zâmbetul pe buze.

Răzvan Miheț și-a luat copiii de la Oana MatacheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți'

De curând, pe o platformă de live stream, Oana Matache a apărut oficial alături de noul iubit, de Radu Siffredi, care s-a și mutat alături de ea și de copiii ei, și a confirmat divorțul de Răzvan Miheț, ba chiar a vorbit și despre copiii lor.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali.

Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo', a spus Oana Matache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete