Răzvan Fodor, mesaj emoționant de ziua soției sale: „În ciuda vieții groaznice și dificile”

Irina Fodor a împlinit 34 de ani, iar soțul ei, Răzvan Fodor, a lăsat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant cu ocazia aniversării sale.

Răzvan Fodor și Irina formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi se completează de minune, iar actorul din serialul „Adela' nu ezită în a-și mărturisi dragostea față de soția lui ori de câte ori are ocazia în mediul online. Ei bine, de data aceasta, vedeta i-a lăsat un mesaj emoționant pe Instagram cu ocazia aniversării celor 34 de ani pe care i-a împlinit Irina.

„Ne-am cunoscut acum 15 ani, mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11. Și te asigur că mai urmează multe!😎
Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine 😜), dulce, blândă, feminină și…normală.❤️ Te iubesc de TOT!!🥂🎊🍾🎉 #happybirthday #mywife'
, i-a transmis Răzvan Fodor pe Instagram soției sale în dreptul unei imagini cu ea, ținând un buchet frumos de flori în brațe.

În urmă cu ceva timp, actorul din serialul „Adela' a mărturisit în cadrul podacastului „Fain și simplu' cum a început relația lui cu Irina. Deși diferența de vârstă dintre ei este de 14 ani, se pare că o vacanță în India i-a confirmat că aceasta este jumătatea lui.

„A venit cu mine în India. După fix 7 zile mă uitam în ochii ei cum dintr-odată era în tot glodul din India și îi vedeam fascinația în ochi. După 3 săptămâni de vacanță avea aceeași plăcere în ochi și cu aceeași părere de rău a părăsit India. Când ne-am întors acasă, m-am dus, i-am luat bagajul și i-am zis că ne mutăm împreună. I-am zis: tu ești. La noi n-a existat cerere în căsătorie, a existat o discuție', a declarat Răzvan Fodor, în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete