Cristina Bălan, modul inedit în care i-a spus soțului că este însărcinată a doua oară: „L-am anunțat un pic diferit”

Cristina Bălan este în al nouălea cer de când a aflat că este însărcinată a doua oară. Câștigătoarea emisiunii „Vocea României' a trecut de primul trimestru al sarcinii și a ținut totul ascuns până acum din mai multe motive. În schimb, modul în care și-a anunțat soțul a fost de-a dreptul amuzant.

Cristina Bălan și soțul ei mai ai doi copii băieți gemeni, ambii cu Sindromul Down. Din acest motiv, cântăreața și-a dorit să țină ascunsă cea de-a doua sarcină. După ce a aflat că toate testele genetice sunt în regulă, vedeta a dat vestea cea mare pe contul său de Facebook. Acesta este însărcinată în 23 de săptămâni și urmează să aducă pe lume o surioră pentru minunații ei băieți.

„Nu am vrut să anunț până acum pentru că, așa cum se știe, în primul trimestru se pot întâmpla atât de multe… Nu voiam să anunț și după aceea cine știe ce să se întâmple. După aceea în săptămâna a zecea am făcut teste genetice pentru că, deh!, avem antecedente. Am așteptat rezultatul care a venit în 5 săptămâni. Apoi au venit testele genetice, perfecte, totul în regulă, atunci am aflat și sexul copilului, dar am preferat să păstrăm discreția', a declarat Cristina Bălan pentru FANATIK.

Inedit a fost modul în care și-a anunțat soțul. Cristina Bălan a profitat de faptul că testul antigen Covid-19 și cel de sarcină sunt similare, motiv pentru care i-a spus partenerului său că e pozitivă.

„Pe Gabriel l-am anunțat un pic diferit. Testul pe care l-am cumpărat seamănă cu testele alea antigen COVID. Am venit la el și i-am zis. Uită-te, bebe, sunt pozitivă. El mi-a zis dacă vreau să mă duc la spital. Pentru pozitivitatea asta nu e nevoie chiar acum, i-am mai zis. Am făcut după aceea încă vreo trei teste, să fiu sigură', a mai dezvăluit ea.

În urma testelor efectuate, cântăreața a aflat și sexul bebelușului, motiv pentru care s-au decis și asupra numelui. Acesta a fost ales și în funcție de dorințele celor doi băieți.

„Băieții se uitau la un serial de desene animate Prințesa Sofia. De acolo e un nume. Apoi, ei au niste povești preferate de la radio Isti Bitsi și sunt niște povesti scrise de Leon Magdan, iar ei strigă că vor povești de Nagdan. Dar la Nedeea am ajuns, într-un final, după ce i-am auzit cum o strigă pe o prietenă de-ale noastre.

Adică noi avem un cuplu de prieteni vechi care o vor și năși pe fetiță. Pe ea o cheamă Andreea, dar gemenii aleargă după ea și o strigă Nadeea. Am și verificat numele, este foarte rar, dar există. Deja băieții sunt foarte fericiți că vor avea o surioară. Tot timpul vin pe lângă mine, îmi pupă burtica. Ei și vorbesc cu sora lor, spun ei ceva acolo, la burtică, dar nu prea înțeleg ce spun', a mai spus viitoarea mămică și de fetiță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete