Răzvan Botezatu, motivul pentru care a cerut să plece din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Răzvan Botezatu a făcut parte dintre concurenții emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici', difuzată de Pro TV. Acesta a încercat din răsputeri să facă față probelor, dar și situațiilor tensionate apărute în echipă, însă a cedat. Motivul l-a dezvăluit chiar el.

Răzvan Botezatu a mărturisit că nu a mai putut sta în Republica Dominicană, însă motivul real pentru care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici' nu are legătură cu probele extrem de dificile din emisiune, ci cu tensiunile apărute în echipă.

„Sunt puțin dezamăgit de mine pentru că știu că puteam mai mult, doar că, în momentul acesta, psihicul meu e praf și asta vorbeam cu colegii mei, unii dintre ei. Nu din cauza probelor, ci din cauza stresului psihic de aici din tabără. Lupta asta de zi de zi cu oamenii din echipa mea, locul, tot, nu știu, simt așa o încărcătură super emoțională. Încerc să mă redresez și nu pot, eu sunt o fire puternică, dar nu mă mai pot redresa, nu mă mai pot monta', a declarat Răzvan Botezatu, potrivit Substanțial.

Singura persoană de care s-a apropiat mai mult în junglă a fost Lidia Buble. Cei doi s-au susținut încă de la prima ediție, iar acum Răzvan Botezatu regretă că o va lăsa singură în Republica Dominicană.

„Îmi pare foarte mult de Lidia că o las aici. Ne-am apropiat foarte mult într-un timp foarte scurt și s-a legat o prietenie foarte frumoasă. Eu sunt mai sensibil de fel, deși încerc să par tare.' a mai spus Răzvan Botezatu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete