Carmen Tănase, apariție spectaculoasă pe podium: „Fac numai nefăcute”

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta i-a cucerit pe români datorită talentului său fabulos, dar și a felului său de a fi. Recent, vedeta a bifat o nouă experiență inedită la cei 61 de ani ai săi.

Invitată de buna sa prietenă, Cera Mihăilescu, Carmen Tănase a urcat pentru prima oară pe podium prezentând o colecție a designerului.

„Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium. Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat!', a declarat Carmen Tănase pentru Click!.

„Înainte de prezentare a început să mă ia cu tremurat. Este ceva foarte greu. Este o meserie grea, jos pălăria pentru persoanele care o fac. Trebuie să ai în sânge chestia aceasta, trebuie să știi să pozezi. Este greu! Nu am repetat nimic acasă înainte de prezentare. Unde să repet acasă? În curte, prin iarbă? Unde?', a mai spus actrița.

Carmen-TanaseSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Carmen Tănase se bucură de o carieră fabuloasă în lumea teatrului românesc. Aceasta a declarat cum se descurcă cu banii, mai ales că face naveta, mutându-se în afara Capitalei. Actrița a mărturisit că nu câștigă foarte mult, însă nu se plânge.

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc’, a spus actrița.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete