Răzvan Botezatu merge la psiholog din cauza lui Cristi Mitrea, Giani Kiriță, a Taniei Popa și a Marei Bănică: „Am făcut cinci ședințe, merg săptămânal la psiholog”

De mai bine de cinci săptămâni Răzvan Botezatu s-a întors din Republica Dominicană, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. El a cerut să fie eliminat, a spus acum într-un interviu pentru Libertatea că din cauza concurenților, a colegilor de echipă, nu a mai rezistat în show.

Fostul prezentator de televiziune a mărturisit că el chiar ar repeta experiența, doar dacă ar fi într-o altă echipă. După concurs a mers la psiholog și a înțeles mai multe situații.

„Nu credeam că o să fac față, am zis că o să ridic mâna la prima probă, mai ales când am văzut șerpi, adică chiar erau reali. Mulți șerpi, mulți șobolani și așa mai departe. Dar, uite, frica, foamea, acestea scot din tine un curaj pe care nu știai că îl ai în astfel de situații. În primul rând de la foame, când știai că trebuie să mănânci ceva bun, făceai lucrurile alea că nu aveai încotro, sau dacă erai în prag de eliminare și voiai să mai rămâi în competiție o făceai… Nu aveai ce să faci!', a spus el.

razvan-botezatu-cu-ce-se-ocupa-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Din cauza oamenilor am ajuns la psiholog, nu din cauza probelor, nu din cauză că aș avea coșmar cu șarpele, cu șobolanul. Din cauza oamenilor, din cauza emisiunii nu. Din cauza oamenilor cu care am fost nevoit să conviețuiesc în echipă.

Acum sunt mai ok, am deja cinci ședințe, fac câte o ședință săptămânal. Mă simt mult mai bine, m-a pus în niște situații, o chestie foarte interesantă și cu psihologul. Mi-a zis: «Bun, și dacă își era frică de Cristi Mitrea, de ce nu ai ripostat, de ce nu ți-ai zis punctul de vedere?».

Am spus: «Îmi era frică, la nebunia mea mă gândeam că îmi trage un pumn și mă lasă jos». Ea mi-a explicat că nu avea cum, că eram într-o emisiune, că era caz penal. Ea a știut cum să mă ia. Dar când în capul tău intră anumite frici, nu mai ai cum să le scoți. Cum făceau ei cu mine, dacă nu au putut să mă scoată la probe, au început să apese butonul meu sensibil, mi-au băgat o frică în mine, nu mai puteam nici să râd', a explicat el pentru libertatea.ro.

Răzvan Botezatu nu știe dacă va mai apărea curând la televizor, el se dedică acum meseriei sale. E mulțumit din veniturile pe care le are ca influencer, ca și creator de conținut în mediul online.

„Mie îmi merge bine în partea de online. Merge foarte bine. Am campanii, contracte. Sunt influencer acum și facem bani din mediul online.

Da, se câștigă foarte bine, dar e de muncă foarte mult. În fiecare zi e mult de postat, multe ore de filmat. Multă muncă, dar știi cum e în viață, cu multă muncă câștigi ceva', a încheiat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete