Cerere specială la Antena 1! Ce își doresc neapărat jurații emisiunii „Stand-Up Revolution”, care e difuzată vinerea

Vinerea aceasta, în cadrul celei mai noi ediții Stand-Up Revolution, jurații cer modificarea regulamentului concursului. Ideea îi aparține lui Vio, însă, colegii lui au votat-o în unanimitate, spre surprinderea tuturor celor prezenți. Concurentul care a experimentat această regulă neimplementată, deocamdată, este Andrei Negoiță, care a avut un moment extraordinar de stand-up. Începând din această săptămână, cele mai noi episoade Stand-Up Revolution se văd la Antena 1, de la ora 20:30.

Andrei Negoiță, fost concurent la iUmor, a urcat pe scena Stand-Up cu un număr de stand-up atât de bun, încât, cei cinci jurați s-au luptat pentru el. „Dacă mai aplaudați mult, o să cred c-am aterizat avionul. (…). După vreo câteva luni, relația a început să scârțâie. Și asta pentru că, am realizat că eu, de fapt, eram într-o relație toxică cu mine însumi. Frate, nu mai aveam niciun pic de intimidate! Controlam tot timpul telefonul, mă uitam să văd cine a mai dat like-uri, ce mesaje am mai primit! Îmi știam toate parolele la toate conturile!, a spus tânărul în timpul momentului de stand-up.

Stand-Up-Revolution_1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vio a fost primul care i s-a adresat direct: „Andrei Negoiță, numărul ăsta cu relația, eu îl păstram pentru finală! Ne pare rău că nu l-am făcut noi. În timpul negocierilor purtate cu publicul de jurații Stand-Up Revolution, Vio a solicitat implementarea unei noi reguli. Șerban, putem să avem un fel de joker, când picăm cu toții de acord că e cineva care are un număr extraordinar de bun, să fie un fel de joker, și el să aleagă în ce echipă să se ducă?, a spus Vio în timp ce spectatorii decideau „soarta lui Andrei Negoiță. Iar Șerban Copoț a mărturisit: „Îmi place foarte mult la ce cote a ajuns competiția între voi, dar trebuie să dăm countdown-ul.

Discuţiile între juraţi l-au copleşit pe concurentul Stand-Up Revolution: „Am mai multe emoții în momentul ăsta decât în momentul în care am urcat! Deci, m-ați omorât! (…). Pot să dau cel puțin trei motive pentru care mi-aș dori să lucrez cu fiecare din ei.

Ce s-a întâmplat mai departe cu Andrei Negoiţă şi cui i-a revenit decizia de a alege în echipa cui va performa mai departe, dar şi cine sunt concurenții care au urcat pe scena show-ului în cadrul celui mai nou episod, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea vineri seara, de la 20:30, pe Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete