Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu! Gelozia, furia, alcoolul și drogurile l-au împins la crimă

Mario Iorgulescu

Răsturnare de situație în cazul fiului lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România. Conform unui comunicat al Parchetului, a fost schimbată încadrarea juridică a faptelor lui Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu este acuzat de omor

Dacă, inițial, tânărul de 24 de ani a fost acuzat de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, după finalizarea raportului cercetărilor la fața locului încadrarea a fost schimbată. Astfel, Mario Iorgulescu este acuzat de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. Procurorii au emis, de asemenea, mandat de arestare în lipsă pe numele său.

Schimbarea încadrării presupune schimbarea pedepsei. Concret, potrivit Codului Penal, infracțiunea de omor se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Dacă ar fi rămas pe încadrarea de ucidere din culpă, pedeapsa ar fi fost mult mai mică: de la 1 la 5 ani.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit procurorilor, în noaptea de 8 septembrie 2019, după o criză de gelozie, Mario a plecat din comuna ilfoveană Tătărăști, de la botezul nepotului lui Romică Țociu, spre un club din Parcul Herăstrău, din București. Tânărul avea în momentul accidentului o alcoolemie de 1,96 g/l, era sub influența cocainei, a trecut pe roșu la semafor și a accelerat până ce atins o viteză de 162 de km/h.

În acel moment, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe care l-a urcat pe un scuar. Tot oamenii legi spun că acesta nu a încercat să frâneze, dimpotrivă, a apăsat pedala de accelerație până la capăt și a fost indiferent față de urmările acțiunilor sale. S-a ajuns, astfel, la concluzia că a existat intenția de a omorî.

Șoferul celeilalte mașini, tată a doi copii, a murit pe loc.

Mario Iorgulescu se află la tratament, în Italia

Potrivit libertatea.ro, după accidentul de mașină din 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală. Apoi, pe 23 septembrie 2019, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat la o clinică de terapie intensivă din Italia.

Pe 7 octombrie 2019, Mario Iorgulescu a fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, din 31 octombrie 2019, fiul lui Gino Iorgulescu a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află și în prezent.

Potrivit click.ro, surse din anturajul lui Mario Iorgulescu spun că tânărul s-ar afla, de fapt, într-o vilă din Italia, sub supravegherea unei asistente.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri