Rareș Ciciovan spune adevărul despre divorțul de Georgiana Lobonț: „Am fost poate ușor gelos pe notorietatea soției”

Rareș Ciciovan susține că totul a fost o strategie, pentru că și-a dorit să fie cunoscut de oameni după numele său, nu fiind soțul Georgianei Lobonț. Bărbatul a avut multe de tras în urma declarațiilor.

La început de an, Rareș Ciciovan anunța că divorțează de Georgiana Lobonț, deși ei se aflau în vacanță. Fanii au fost indignați de situație și i-au pus la zid pe cei doi, care un încercat să se folosească de motivul divorțului pentru mai multă notorietate.

Soțul Georgianei Lobonț spune că nu va divorța de mama copii lor lui. „S-au spus multe lucruri în ultima vreme pe acest subiect. Zvonuri peste zvonuri, care ne-au separat total lumile, cea a familiei mele, și toți ceilalți.

Poate nici eu nu am fost prea inspirat când am discutat despre asta, uitând că gura lumii e slobodă. Însă vreau să fie clar pentru toată lumea: Nu se pune în niciun caz problema de a divorța de Georgiana!', a ținut Rareș Ciciovan să precizeze pentru Playtech Știri.

Soțul Georgianei Lobonț și-a dat seama că scandalul divorțului a fost mai degrabă dăunător decât benefic pentru imaginea partenerei sale de viață. Fanii au criticat-o aspru pe cântăreață.

„M-am gândit că toate acele zvonuri vor aduce mai mult vorba despre noi. Și atunci am încercat să profit la maximum de situația creată. Cred că nici dacă aș fi scris o carte despre mariajul meu nu s-ar fi vorbit atât cât s-a dezbătut acest subiect, al divorțului meu de Georgiana, nu s-ar fi creat un asemenea interes'.

Și a continuat cu declarațiile: „Nu vorbele ne definesc, ci faptele. Întotdeauna faptele! Dacă cumva am uitat adevărul acestor vorbe, acum am avut ocazia să mi-l reamintesc!'.

georgiana-lobont-si-sotul-eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Uneori, am fost poate ușor gelos pe notorietatea soției'

Rareș Ciciovan face haz de necaz și spune că de acum înainte, numele lui de scenă va fi „Mister Divorț'.

„Uneori, am fost poate ușor gelos pe notorietatea soției. În multe locuri unde mergem, ea e vedeta. Doar ea! Lumea nu știe că am și eu partea mea de contribuție. Mie mi se spune soțul Georgianei, de cele mai multe ori!

Așa că am decis să-mi găsesc și eu un nume de scenă. De acum înainte voi fi Mister Divorț. Lumea mă va ține minte mult mai ușor!', se amuză el pe seama situației create.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete