Cătălin Zmărăndescu, reacție dură după ce a aflat că fiul lui participă la Survivor România 2023: „Nu știu cine e Mihai”

Mihai Zmărăndescu este noul concurent de la Survivor România 2023 și face parte din echipa Faimoșilor. Fostul luptător a avut o reacție dură când a auzit că băiatuls său a plecat în Republica Dominicană.

Mihai Zmărăndescu a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2023, show-ul de la PRO TV la care a participat și tatăl său în urmă cu un sezon. Luptătorul de MMA nu are o relație foarte bună cu tatăl lui și a vorbit urât despre el în repetate rânduri.

Când a aflat că Mihai e concurent la Survivor România, Cătălin Zmărăndescu a spus că nu știe cine este și că nu a mai avut timp să urmărească show-ul de la PRO TV.

„Nu prea am timp să mă mai uit la Survivor. Nu știu cine e Mihai!', a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Fanatik. Apoi fostul luptător a completat: „Dacă e să ne luăm după declarațiile lui, se pare că nu e fiul meu'.

Mihai-Zmarandescu-si-Crina-AbrudanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cătălin Zmărăndescu, acuzații grave aduse de propriul său fiu

Cătălin Zmărăndescu a fost acuzat de fiul său, Mihai, că a renunțat să îl mai caute pe el și pe sora lui, Alexandra, din cauza actualei sale situații familiale. Recent, Mihai Zmărăndescu a mărturisit că nu vrea să mai audă nici el de tatăl său cât timp va mai trăi, mai ales că în ultimii trei ani nu și-au mai vorbit.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!’, a spus băiatul în cadrul unei emisiuni tv, scrie substanțial.ro.

Mai mult decât atât, tânărul în vârstă de 21 de ani susține că tatăl său nu vorbește în aparițiile sale publice despre el și despre Alexandra. Cu alte cuvinte, consideră că acesta i-a renegat.

„Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai vorbesc eu cu el! Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo.

Și-a luat cu tesla în cap. Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate’, a mai spus Mihai Zmărăndescu, potrivit sursei mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete