Ramona Olaru, umilință pentru Cătălin Cazacu după ce l-ar fi prins în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

Ramona Olaru nici nu mai vrea să audă de Cătălin Cazacu după ce s-au despărțit. Recent s-a scris că asistenta TV l-ar fi prins pe acesta cu o altă femeie în pat.

Povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-a încheiat în urmă cu câteva luni, însă ies la iveală tot felul de lucruri șocante. CANCAN anunța că relația lor a ajuns la sfârșit după ce campionul la motociclism ar fi fost prins de vedeta de la Antena 1 cu amanta în pat.

După informațiile apărute în presă, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut primele declarații.

„Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent, care este minunat', a declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Olaru.

Ce spune Cătălin Cazacu în apărarea lui

„Ca bărbat, am datoria să nu comentez genul acesta de subiecte. Ce să zic, mă gândesc că ceva am făcut de merit atâta atenție', a declarat Cătălin Cazacu pentru EGO.ro.

De fiecare dată, prezentatorul Antena Stars a negat că ar fi într-o relație după despărțirea de asistenta TV. „Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez.

Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. – împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus', a mai declarat Cătălin Cazacu pentru sursa citată.

Ramona-Olaru-si-Catalin-Cazacu-6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete