Mihai Sturzu de la Hi-Q a renunțat definitiv la muzică și are o carieră în aviație: „Doamnelor și domnilor, vă vorbește căpitanul dumneavoastră”

Vreme de 18 ani, Mihai Sturzu, Florin Grozea și Dana Nălbaru au cântat în trupa Hi-Q. Au avut mare succes, însă acum aproximativ 12 ani trupa s-a destrămat, iar ei au luat-o pe drumuri diferite. Acum, Mihai Sturzu e pilot.

Mihai Sturzu, în vârstă de 43 de ani, s-a apucat în 2012 de scoală de pilotaj pentru a face realitate un vis pe care îl avea încă din copilărie, acela de a pilota un avion. Drumul nu a fost unul ușor, însă satisfacția a fost pe măsură, iar astăzi, fostul cântăreț are licență pentru toate tipurile de avioane, notează protv.ro.

„Am făcut școala de la Ghimbav-Brașov pentru prima licență, iar azi am ajuns să am licențele pentru toate tipurile de avion. Am luat licență de pilot privat la vârsta de 32 de ani. Mai târziu, trei prieteni s-au rugat de mine să mă duc cu ei la școala de piloți de linie, aveau nevoie să fie patru oameni în grup.

Am crezut că e super greu, așa a și fost, dar în 2017 am terminat școala de piloți de linie, iar la 38 de ani aveam interviu la companie. E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent. Sigur că are și poezia ei, oricât de riguroasă ar fi, vezi cele mai frumoase răsărituri și apusuri din cockpit. Se îmbină rigurozitatea cu poezia”, a povestit fostul cântăreț.

mihai-sturzu-comandant-aviatie-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Acum, Mihai Sturzu trăiește cea mai mare bucurie. După multe ore de zbor, el a devenit comandant de aeronavă. Pe Facebook a făcut anunțul. „Doamnelor și domnilor, vă vorbește căpitanul dumneavoastră. După zece ani de când zbor cu avioane mici și cinci de când zbor cu avioane mari, de astăzi sunt Comandant. Sunt mulți oameni la care mă gândesc cu recunoștință… primul instructor, colegul de banca din școala de aviație, mentorul meu, atâția alți piloți de la care am învățat mereu câte ceva…

Totuși, există o persoană care mi-a fost mereu alături: în momentele în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect, în lungile nopți în care învățam acasă diferențele dintre zborul subsonic, transonic, supersonic și hipersonic… de-a lungul sutelor de examene, de ore de simulator din care ieșeam cu tricoul ud la propriu… persoana care mi-a dat mereu încredere, energie și determinare să ajung aici: eu. Well, îmi mulțumesc din suflet mie! Sunt foarte mândru de mine”.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete