Modul inedit în care a fost cerută de soție Cristina Cioran: „Să nu cumva să mă gândesc”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu trăiesc o perioadă extrem de frumoasă. Cei doi sunt părinții micuței Ema, însă până acum nu au reușit să ajungă la altar. Ei bine, recent, iubitul vedetei și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare.

Cristina Cioran este în al nouălea cer și recent a împărtășit bucuria ei. Deși nu a primit încă inelul, vedeta a rămas surprinsă de modul în care iubitul său a cerut-o de soție.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile', a povestit Cristina Cioran, pentru Spynews.ro.

De-a lungul timpului, Cristina Cioran a mărturisit că Alex Dobrescu își dorește de foarte mult timp care relația lor să fie oficializată, însă până acum nu au făcut nici un pas.

„S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea. O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare', a mai zis ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete