Ramona Bădescu, întâlnire importantă cu Donald Trump: „Am discutat cu el, îl aveam alături…”

Ramona Bădescu este una dintre cele mai frumoase românce care au cucerit Italia datorită talentului și farmecului lor. Vedeta în vârstă de 52 de ani a oferit câteva detalii neștiute despre viața ei prezentatoarei emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Ramona Bădescu se bucură de o carieră impresionantă și de-a lungul timpului aceasta s-a întâlnit cu numeroase personalități care au fost cuceriți de frusețea ei. Unul dintre aceștia a fost chiar Toto Cutugno. Celebrul italian a mărturisit că a încercat să o curteze, însă nu a avut succes.

„Dacă vă spun toți bărbații care m-au curtat, intrăm în prelungiri', a declarat Ramona Bădescu.

De asemenea, frumoasa actriță obținuse rolul principal într-un film despre celebra Maria Tănase, regizat de Sergiu Nicolaescu, dar acest proiect nu a fost finalizat. Ramona Bădescu a avut ocazia de a-l întâlni pe unul dintre cei mai sexy actori francezi ai anilor ’60, Alain Delon.

„La o reclamă pentru o companie de telefonie mobilă, Alain Delon mi s-a adresat: «Bon jour, Ramona!». Și m-a servit cu cireșe. De emoție mi-a rămas un sâmbure în gât, el încerca să mă liniștească, fiindcă nu mai puteam respira, a crezut că sunt emoționată!', și-a amintit frumoasa româncă.

Aceasta a recunoscut că până la întâlnirea cu Alain Delon colecționa fotografii cu el decupate din ziare. În anul 1999 au apărut împreună în spotul publicitar.

Un impact fantastic asupra ei l-a avut un alt celebru bărbat din lumea filmului, Jack Nicholson.

„Cel mai mult mi-a plăcut de Jack Nicholson! Când m-a privit, m-am topit.'

O relație frumoasă de prietenie a legat-o și cu Gerard Depardieu. Însă una dintre cele mai notabile întâlniri pe care le-a avut a fost cu Donald Trump, când încă nu era președintele Americii, ci doar un om de afaceri celebru.

„Donald Trump era la Moscova și era proprietarul brandului internațional Miss Univers. O persoană puternică, nu prea zâmbea, un om lins cu toate alifiile. Dar uite că a pierdut alegerile, probabil, nu a folosit toate alifiile! Lui îi plac blondele, eu cred că am fost excepția.

Am discutat cu el, îl aveam alături pe agentul meu, nu voia să vorbească așa, cu oricine. L-am întrebat: De ce nu organizăm un concurs de Miss în România, unde sunt cele mai frumoase femei?!. Și mi-a răspuns, cu vocea lui: OK, OK, mă voi gândi!', a povestit Ramona Bădescu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Aceștia sunt câteva dintre cele mai importante personalități pe care celebra actriță i-a întâlnit peparcursul carierei sale. Și în România a reușit să pună jar la inima unor persoane publice. Pe când era ministru al transportului, Ludovic Orban a fost fascinat de prezența Ramonei și a vrut să facă parte din partidul său. Mai mult decât atât, acesta i-a cântat la chitară.

„Când am fost la biroul domnului Orban, mi-a cântat la chitară! Nu-mi mai aduc aminte exact, o melodie din zona sa', a mai mărturisit frumoasa actriță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete