Ramona Bădescu are parte de neînțelegeri cu fiul său: „E destul de greu să fii mamă, la orice vârstă este dificil”

Ramona Bădescu a devenit mamă în urmă cu aproape 4 ani, iar fiul ei este la vârsta la care nu mai acceptă să facă tot ce îi spune mama lui. Ce sfat a primit actrița de la un specialist în parenting.

Vedeta consideră că fiul său este o minune și se bucură foarte mult că a apărut în viața ei. Ramona Bădescu a mărturisit că a fi mamă presupune multe sacrificii. În toamna anului 2019, actrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

„Având în vedere că a fi un părinte nu există o vârstă și cu atât mai mult cu cât această vârstă este mai înaintată, când Dumnezeu mi-a dat acest miracol și anume un copilaș de trei ani, generațiile între noi sunt destul de îndepărtate și e destul de greu să fii mamă, la orice vârstă este dificil. Ce se întâmplă când cu Ignazzio, copilul meu, mai avem ceva așa în contrar și eu vreau să îl pun să facă un lucru, el nu vrea. Eu încerc să îl lămuresc, să îi spun că ar trebui să facă, bineînțeles cu metode foarte dulci și calde, nu ca pe vremea mea când tata îmi dădea câte o pălmiță la fund. Dar ce se întâmplă dacă ne supărăm unul pe altul? Cine trebuie să facă primul pas? Eu spre Ignazzio sau el spre mine?”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit WOWbiz.ro.

Ramona-Badescu-si-fiul-sauSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ramona Bădescu a primit un sfat despre cum să rezolve această situație din partea unui specialist în parenting. „Sunteți abia la un foarte proaspăt început de drum în discuții contradictorii, motiv pentru care el trebuie să învețe regulile mersului. Trebuie să îi dai să înțeleagă cât de bine și de important este să fie corect, echitabil. Subiecte ca siguranța nu pot intra în negocieri. Tu trebuie să îți menții punctul de vedere, pentru că indiferent de câte ori ai spus da, dacă o dată ai spus nu, va încerca să se întoarcă să obțină acel răspuns de câte ori poate', a explicat Felicia Akkaya.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete