Ramona Bădescu a născut! A devenit mamă pentru prima oară la 50 de ani!

A luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că se pregătește să devină mamă pentru prima oară, iar acum, la 50 de ani, vedeta și-a văzut visul realizat. Ramona Bădescu a născut un băiețel perfect sănătos și este cea mai fericită mămică.

Ramona Bădescu a devenit mamă, alegând să nască într-o clinică privată din Roma. Se pare că vedeta a născut un băiețel, dar a dorit să păstreze totul secret și să se bucure alături de cei dragi de venirea pe lume a primului ei copil.

“Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură.”, a declarat Ramona Bădescu într-un interviu pentru revista Taifasuri, citată de click.ro.

Ramona Bădescu a născut! A devenit mamă pentru prima oară la 50 de ani!

Ramona Bădescu și-a dorit foarte mult să devină mamă și împreună cu iubitul ei, vedeta era hotărâtă ca la începutul lui 2019 să înceapă procedura de fertilizare in vitro, având în vedere vârsta destul de înaintată. Cu toate acestea, în momentul în care a mers la medic, Ramona Bădescu a aflat că este deja însărcinată, veste care i-a umplut sufletul de bucurie.

“Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat vedera într-un interviu mai vechi pentru okmagazine.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ramona Bădescu.

Foto: hepta.ro, profimediaimages.ro, facebook

Citește și:

Skizzo Skillz și logodnica lui Deea au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul

S-a tuns și pare cu 10 ani mai tânără! Amalia Năstase este complet schimbată!

Are sau nu operații estetice? Cristina Șișcanu, mai sinceră ca niciodată: Habar nu am dacă arăt ok pentru vârsta mea sau nu, dar știu că…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete