Raluca Pastramă, transformare incredibilă după divorțul de Pepe

Invitată la Antena Stars, Raluca Pastramă a declarat că viața i s-a schimbat extrem de mult după divorț, mai ales că își dorea ca acesta să se încheie departe de viața publică, dar din păcate, s-au făcut multe greșeli.

Fosta soția a lui Pepe a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor perioada după ce s-a terminat procesul de divorț, motiv pentru care a pierdut în greutate mai mult decât și-ar fi putut imagina. Familia ei a fost îngrijorată pentru ea, deoarece starea sa de suferință părea să nu aibă final.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc', a mărturisit Raluca Pascu la Antena Stars.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În ceea ce privește relația cu fostul soț, Raluca a spus că niciunuia dintre ei nu i-a fost ușor și cu siguranță Pepe nu a vrut să se ajungă aici, însă atât a fost povestea lor.

„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie', a mai declarat Raluca Pascu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete